Τι συνέβη στο πρώτο ημίχρονο του Γιουνάιτεντ – Έβερτον; Δύο πέναλτι, δύο χέρια και ο… Χούπερ!

Τι συνέβη στο πρώτο ημίχρονο του Γιουνάιτεντ – Έβερτον; Δύο πέναλτι, δύο χέρια και ο… Χούπερ!

Απίθανο πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Έβερτον, με απόλυτους πρωταγωνιστές τον Γκαρνάτσο και τον Μικολένκο. Κέρδισε δύο πέναλτι ο πρώτος, έκανε… δύο ο παίκτης του Σον Ντάις, που δεν καταλογίστηκαν. Τέσσερις οι περιπτώσεις, τα δύο δόθηκαν και οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με 2-0!

Πρόκειται για ένα ημίχρονο που δεδομένα δεν παρακολουθούμε συχνά στην Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Έβερτον, στην πρώτη αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και προηγήθηκε με 2-0 από νωρίς.

Δεν απέδωσε ιδιαίτερα καλά, τα «ζαχαρωτά» της έκαναν φάσεις, με πιο δραστήριο όλων των ΜακΝίλ, αλλά δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι, έκαναν τη διαφορά.

Ο Γκαρνάτσο κέρδισε και τα δύο σφυρίγματα από τον Χούπερ. Στην πρώτη περίπτωση, ο Ταρκόφσκι τον ανέτρεψε και ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε για 29η φορά από τη «λευκή» βούλα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη δεύτερη, ο ίδιος παίκτης πέρασε τη… μισή ομάδα του Σον Ντάις, ανατράπηκε, και ο Μάρκους Ράσφορντ κέρδισε τον Τζόρνταν Πίκφορντ.

Ωστόσο, υπήρξαν δύο ακόμη στιγμές, για τις οποίες φωνάζει η Γιουνάιτεντ. Αμφότερες μάλιστα, έχουν ως πρωταγωνιστή τον Μικολένκο και τα… χέρια του.

Με το σκορ στο 1-0, ο Ουκρανός μπακ έχασε την ισορροπία του μπροστά στον Μπρούνο Φερνάντες και άπαντες ζήτησαν πέναλτι.

Δύο λεπτά επίσης, πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, ο ίδιος παίκτης επιχείρησε να ανακόψει μία σέντρα του Γκαρνάτσο και βρήκε ξεκάθαρα την μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής όμως, θεώρησε πως πρόκειται για το χέρι στήριξης, και δεν καταλόγισε κάτι!

www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτός είναι ο 30χρονος που καταζητείται για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία του

Αυτός είναι ο 30χρονος που καταζητείται για την απόπειρα φόνου στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία του

Καταζητείται ο MOHAMAD TLEIS, 30 ετών, από τον Λίβανο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες στη Λεμεσό.