Η προσπάθεια της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης να μειωθεί η τιμωρία του Τζουντ Μπέλιγχαμ έπεσε στο κενό.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά την πρόκριση στους «8» του Champions League η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στα της Ισπανίας και του πρωταθλήματος. Ο Κάρλο Αντσελότι ετοιμάζει την ομάδα του για την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τη Θέλτα Βίγκο του Τάσου Δουβίκα. Οι Μαδριλένοι θέλουν να συνεχίσουν θετικά την πορεία τους στο πρωτάθλημα. Να επιστρέψουν ιδανικά στις νίκες μετά τις ισοπαλίες με Βαλένθια και Λειψία.

Ο Ιταλός προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα με τη Θέλτα στους γνωστούς απόντες. Στη λίστα των απουσιών όμως βρίσκεται και το όνομα του Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Βρετανός μέσος το περασμένο Σάββατο αντίκρισε την απευθείας κόκκινη του Γκιλ Μανθάνο στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Βαλένθια.

Ο Ισπανός διαιτητής τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή της Ρεάλ καθώς όπως ο ίδιος έγραψε στο φύλλο αγώνα τον έβρισε στο φινάλε όταν δεν μέτρησε το γκολ του που θα χάριζε τη νίκη στη «Βασίλισσα».

Δύο παιχνίδια εκτός λόγω τιμωρίας ο Μπέλιγχαμ
Ο Γκιλ Μανθάνο στο φύλλο αγώνα ανέφερε πως ο Μπέλιγχαμ τού φώναξε με επιθετικό τρόπο «It’s a fucking goal. The ball was in the air» (μτφ: «Είναι γ@@@@νο γκολ. Η μπάλα ήταν στον αέρα»). Μεσοβδόμαδα η Ρεάλ Μαδρίτης άσκησε έφεση προσπαθώντας να αποτρέψει την τιμωρία του ποδοσφαιριστή της, ή τουλάχιστον να τη μειώσει. Η La Liga αρνήθηκε τη θέση της Ρεάλ και διατήρησε την τιμωρία ως έχειν. Αποτέλεσμα αυτού ο Τζουντ Μπέλιγχαμ να χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια των Μαδριλένων για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο 20χρονος μέσος θα μείνει εκτός από τα ματς με τη Θέλτα και την Οσασούνα. Μια σημαντική απουσία για τον Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός αναμένεται να καλύψει το κενό του Βρετανού με τη χρησιμοποίηση του Μπραχίμ Ντίαζ στην ενδεκάδα.

Πηγή: sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!-ThemaSports
04/05 @ 01:10

Οπαδοί της Ρόντα μπήκαν στο γήπεδο να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδο, αλλά στο 95' τους το... χάλασε η Χρόνινχεν!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στην Ολλανδίας, με τους οπαδούς της Ρόντα να μπουκάρουν στο γήπεδο πανηγυρίζοντας την απευθείας άνοδο, προτού μάθουν ότι η Χρόνιγκεν στο 95' τους χάλασε τη γιορτή!

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν-ThemaSports
04/05 @ 01:02

Σταθερά σε ευρωπαϊκή τροχιά η Λανς, σε πίεση η Λοριάν

Με δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λανς νίκησε 2-0 στο «Φελίξ Μπολάρ» τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1, παρέμεινε στην προνομιούχο εξάδα κι άφησε προτελευταία την ομάδα της Κορσικής.

Έντονη φημολογία για Σέρτζιο Κονσεϊσάο!-ThemaSports
04/05 @ 08:23

Έντονη φημολογία για Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

Με διαμεσολαβητή τον Ζόρζε Μέντες, η Μίλαν θέλει να αρπάξει από την Πόρτο τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

«Μάχη» μεγαθήριων για τον Έντερσον!-ThemaSports
04/05 @ 08:40

«Μάχη» μεγαθήριων για τον Έντερσον!

Τριπλή... μάχη δίνουν Νάπολι, Νιουκάστλ και Τότεναμ για την απόκτηση του Έντερσον από την Αταλάντα.

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο-ThemaSports
04/05 @ 00:27

Ουίλιαμς κέρναγε, Ουίλιαμς έπινε και διπλό τετράδας για Μπιλμπάο

Με δύο γκολ του Ινάκι Ουίλιαμς από ασίστ του Νίκο Ουίλιαμς, η Μπιλμπάο νίκησε 2-0 στη Μαδρίτη τη Χετάφε στο πρώτο ματς της 34ης αγωνιστικής της La Liga κι εξακολουθεί να ελπίζει για Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!-ThemaSports
04/05 @ 00:10

Έχασε τα άχαστα στο φινάλε η Λούτον κόντρα στην Έβερτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ χαμογελά!

Η Λούτον πάλεψε στο φινάλε να κλέψει τη νίκη από την Έβερτον, όμως έμεινε στο εντός έδρας 1-1 και πλέον η Νότιγχαμ Φόρεστ... χαμογελά στη μάχη των δύο ομάδων για την παραμονή στην κατηγορία!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ