Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Η βαθμολογική μας συγκομιδή δεν ήταν αυτή που θέλαμε, μείναμε πίσω, αλλά όσες και αν είναι οι πιθανότητές μας για ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα τις διεκδικήσουμε. Αν κερδίσουμε την Πάφο θα την προσπεράσουμε και αυτό θα έχει σημασία. Θα χρειαστεί καλύτερο ποδόσφαιρο και στήριξη από τον κόσμο για να φθάσει η ομάδα στη σημαντική νίκη», είπε αρχικά και συνέχισε: «Όλοι είμαστε απογοητευμένοι, διότι η ομάδα από μόνη της γέννησε προσδοκίες. Δεν έχει νόημα να γυρίζουμε πίσω και να στεκόμαστε στο τί έχει προηγηθεί. Μόνο νίκη για να μπορούμε να ελπίζουμε και αυτή είναι η επιδίωξη μας».

Για το γεγονός ότι ο Νταβίδ Γκαγιέγο δεν έδωσε ρεπό στους παίκτες του: «Το παιχνίδι με την Ομόνοια έφερε πολύ άσχημη εμφάνιση, το παραδεχθήκαμε και έγινε σειρά ενεργειών ώστε η ομάδα να λάβει στήριξη και ότι παραμένει αταλάντευτη ή πίστη για τις δυνατότητες των παικτών και από τη στιγμή που υπάρχει εμπιστοσύνη υπάρχει και η απαίτηση για να παίξουν όπως πρέπει απέναντι στην Πάφο και ο στόχος είναι οι ενέργειες που έγιναν να ενεργήσουν θετικά για την ομάδα».

Αν είναι καθοριστικό το ντέρμπι με την Πάφο: «Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε την Πάφο, αν δεν τα καταφέρουμε, ναι, θα είναι καθοριστικό. Ελπίζουμε όμως να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Χρειάζεται να δείξει πρώτα η ομάδα ότι θα ανακάμψει και ύστερα να δούμε τους άλλους. Η μπάλα δεν ξεχνιέται, άρα είναι δεδομένο ότι μπορούμε, το θέμα δεν είναι απλώς να ειπωθεί αυτό, αλλά να το δείξουμε και στο γήπεδο, μπροστά στον κόσμο της Ανόρθωσης. Δύσκολο να γίνει εκτίμηση πόσος κόσμος θα έρθει αλλά από τη στιγμή που το επιτρέπει η ώρα και η ημέρα, ελπίζουμε ότι πάρα πολλοί θα τρέξουν έστω τελευταία στιγμή να εξασφαλίσουν το εισιτήριό τους και οι παίκτες να τους δώσουν χαρά».

Για τα αγωνιστικά: «Έχουμε άλλη μια προπόνηση, υπήρξε θετική εξέλιξη με Γκερέρο και Γουαρίς που ανέβασαν ρυθμό και έχουν πιθανότητα να είναι στο αρχικό σχήμα. Ο Κίκο για το επόμενο διάστημα θα είναι εκτός».

Για την προσπάθεια εξασφάλισης δανειοδότησης: «Αυτά είναι θέματα που τα χειρίζεται η διοίκηση και κάνει συνεχώς επαφές για να επιτευχθεί συμφωνία. Αυτό που προέχει και μας ενδιαφέρει είναι ο αγώνας με την Πάφο την Κυριακή. Η ομάδα έχει ακόμη ελπίδες και είναι σημαντικό να μην χαθεί η πίστη και από τον κόσμο, διότι από μόνη της ομάδα έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει ανεβάζοντας τις προσδοκίες. Αυτό θέλουμε να το δούμε την Κυριακή…».

«Οι πιθανότητες είναι κάτω του 50% εκατό, αλλά με νίκη και σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα ίσως αυτό να αλλάξει. Ωστόσο δεν παίζουμε με ποσοστά διότι όταν κερδίζεις αυτόματα στερείς βαθμούς από άλλους», κατέληξε εάν μπορεί να δώσει πιθανότητες για επίτευξη του στόχου για Ευρώπη.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!-ThemaSports
04/05 @ 09:07

Ασταμάτητοι οι Ανορθωσιάτες – Έτοιμοι να σπάσουν το φράγμα των 700 χιλιάδων!

Συνεχίζεται η συγκινητική ανταπόκριση του κόσμους της Ανόρθωσης και όχι μόνο, για το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»-ThemaSports
03/05 @ 12:45

«Στο 65% του στόχου-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων - Εκστρατείες εκτός διαδικτύου»

Επίσης αναφέρουν πως υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δουν τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες.

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»-ThemaSports
02/05 @ 15:30

Παλαίμαχοι Ανόρθωσης: Δίνουν σεβαστό ποσό για τα τρέχοντα έξοδα και το «Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Ανόρθωσης.

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος; -ThemaSports
02/05 @ 13:47

Χατζηστεφάνου για σωματείο… Για εταιρεία ποιος;

Τις τελευταίες μέρες, έγιναν αρκετές διεργασίες και ζυμώσεις για να αντιμετωπιστεί η σοβαρότατη κρίση στην Ανόρθωση. Βάσει των πληροφοριών που προκύπτουν, ο Χρήστος Χατζηστεφάνου, είναι ο επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ