Ο Νίκος Τσίκκος ο οποίος παραιτήθηκε από την προεδρία της ΑΕΖπαραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0,

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για την απόφαση του: «Καλό μεσημέρι. Είμαστε Λεμεσό και έχω να πω αρκετά για την απόφαση. Θέλω να παραιτηθώ επειδή δώσαμε αρκετά λεφτά, με αρκετές ανόδους από τη τρίτη κατηγορία ως τα «σαλόνια» του ποδοσφαίρου μας. Δώσαμε ευκαιρίες σε κύπριους παίκτες και προπονητές, όμως δεν έχουμε τον ανάλογο σεβασμό από τη διαιτησία και γενικότερα από το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας.

Αποφάσισα μετά το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα να παραιτηθώ από τη θέση μου. Αυτό το ματς ηταν το έναυσμα για να ξεχειλίσει το ποτήρι. Δεν είναι μόνο αυτό το ματς που μας ενόχλησαν οι αποφάσεις των διαιτητών. Με οδήγησαν οι άλλοι να παραιτηθώ και είναι οι διαιτητές, έχει καταντήσει ψυχοφθόρο όλο αυτό με την διαιτησία. Δικαιωθήκαμε από τους αναλυτές, όμως δεν πήραμε πόντους για να παραμείνουμε στην κατηγορία, με αποτέλεσμα να «παλεύουμε» στις τελευταίες θέσεις. Ποιος θα μας δικαιώσει στο τέλος ως ομάδα; Κρίμα οι κόποι μας, κρίμα οι κόποι από τους παίκτες που κάνουν τα πάντα για να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Κατάλαβα πως δεν είναι μόνο στο χέρι μας να μείνουμε στην κατηγορία, δεν μπορούσα να ανεχτώ αυτή την κατάσταση».

Για τα αρκετά λάθη των διαιτητών: «Τα λάθη είναι συνεχώς εναντίον μας, με τη τεχνολογία που υπάρχει δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνονται τέτοια λάθη; Δεν υπάρχει λόγος να παραμείνω στην προεδρία της ΑΕΖ. Θα το «παλέψει» η ομάδα να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία, περιθώρια υπάρχουν και κάθε παιχνίδι το παλεύουν τα παιδιά. Δεν θα έπρεπε να είμαστε σε αυτή τη θέση, μας φέρανε να είμαστε εκεί ως ομάδα».

Για τον διάλογο με τον κ. Μεσίνα: «Μίλησα με τον κ. Μεσίνα και του είπα ότι θέλω διαιτητές πρώτης διαλογής. Σε εμάς βάζει τους παγκίτες που διαθέτει και στα ντέρμπι βάζει τους καλούς, επειδή υπάρχει αρκετός κόσμος στα γήπεδα. Δεν είναι οι βασικές του επιλογές. Μου είπε για να τους έχει εκεί, είναι ετοιμοπόλεμοι. Δεν ξέρω πόσο καλός είναι ο Ιταλός ως διαιτητής, δεν έχει σημασία η καταγωγή. Στη φάση που έχουμε παράπονο, ούτε είδε το VAR. Αδικηθήκαμε ως ομάδα και δεν αξίζει τον κόπο να παραμείνω στον κυπριακό ποδόσφαιρο, έχω κουραστεί, είναι κρίμα οι κόποι μας. Η ΑΕΖ ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία στηρίζοντας το κυπριακό στοιχείο στο σύνολο. Μάλιστα, οι παίκτες είναι όλοι πληρωμένοι και λόγω των καταστάσεων, δεν έχουμε τα αποτελέσματα που έπρεπε να είχαμε λόγω των διαιτητών. Είμαι κοντά στην ομάδα από τη τρίτη κατηγορία και ανέβηκε στα «σαλόνια».

Πότε πάρθηκε η απόφαση της παραίτησης: «Η απόφαση δεν πάρθηκε μόνο για τον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Σε αρκετά παιχνίδια δεν έπρεπε να έχουμε τα αποτελέσματα που είχαμε ως ΑΕΖ, αυτή είναι η αλήθεια, το σημείωσαν και οι αναλυτές. Πάρθηκε η απόφαση στο τέλος του αγώνα που δώσαμε στο πρωτάθλημα, είναι το τρίτο-τέταρτο παιχνίδι που ένιωσα έτσι και πήρα την απόφαση να αποχωρήσω λόγω λαθών από την διαιτησία».

Για τα οικονομικά της ΑΕΖ και τη συνέπεια του: «Θα είμαστε συνεπής στην ομάδα, κάναμε ένα μπάτζετ μικρό στην εκκίνηση της σεζόν για να μη «κλείσει» η ομάδα. Γι αυτό πήγαμε με ντόπιους παίκτες και δώσαμε εμπιστοσύνη. Θέλαμε να κάνουμε μία οικονομία στα χρήματα. Δεν έχουμε ούτε γήπεδο, ούτε προπονητικό, έχουμε δώσει αρκετά λεφτά, γι αυτό πήραμε αρκετούς δανεικούς για να μπορούμε να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας».

Για το προπονητικό τιμ της ΑΕΖ: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τον κ. Πάντσεον, όμως πήραμε αυτή την απόφαση επειδή δεν έχει το δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΖ. Είναι καλός προπονητής, όμως ο λόγος του διαζυγίου είναι το δίπλωμα που δεν μπορούσε να καθίσει στον πάγκο. Ο Πάντσεον είναι επαγγελματίας όμως πήραμε αυτή την απόφαση».

Για τη συνέχεια της ΑΕΖ: «Θα έχουμε συνεδρίαση εντός των ημερών για να δούμε πως θα συνεχίσει η ομάδα της ΑΕΖ. Ας αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε και θα δούμε τη συνέχεια. Η απόφαση μου να φύγω είναι οριστική».

Tags
ΑΕΖ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου, θα έχουμε μία συζήτηση μέσα στην εβδομάδα»-ThemaSports
08/05 @ 20:21

«Θα δούμε τι θα γίνει με το μέλλον μου, θα έχουμε μία συζήτηση μέσα στην εβδομάδα»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΖ, Βλάντιτσα Πέτροβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Αποτελεί ρεκόρ!-ThemaSports
01/05 @ 09:20

Αποτελεί ρεκόρ!

Καμία άλλη ομάδα στο Κυπριακό πρωτάθλημα δεν δέχθηκε τόσα γκολ

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Δώσαμε ευκαιρίες και σε νέα παιδιά - Η ομάδα αντέχει για 60 λεπτά»-ThemaSports
29/04 @ 19:27

ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ: «Δώσαμε ευκαιρίες και σε νέα παιδιά - Η ομάδα αντέχει για 60 λεπτά»

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα Οθέλλος-ΑΕΖ στο «Αμμόχωστος», ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για εμάς γιατί παίξαμε με δύναμη»-ThemaSports
23/04 @ 21:21

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για εμάς γιατί παίξαμε με δύναμη»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΖ, Βλάντιτσα Πέτροβις, μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα.

Πέτροβιτς: «Πρέπει όσο μπορούμε να μην έχουμε άλλα τέτοια αποτελέσματα»-ThemaSports
13/04 @ 21:25

Πέτροβιτς: «Πρέπει όσο μπορούμε να μην έχουμε άλλα τέτοια αποτελέσματα»

Ο προπονητής της ΑΕΖ, Βλάντισα Πέτροβιτς, μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ήττα από τον Εθνικό και τον μαθηματικό υποβιβασμό της ομάδας.

«Κάποιοι παίκτες μας δεν κάνουν ούτε για β' εθνική...»-ThemaSports
08/04 @ 21:24

«Κάποιοι παίκτες μας δεν κάνουν ούτε για β' εθνική...»

Μετά την ήττα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ (5-1), στο VITEX Αμμόχωστος-Επιστροφή, για την 8η αγωνιστική των πλέι άουτ, ο προπονητής της ΑΕΖ, Βλάντιτσα Πέτροβιτς, δήλωσε τα ακόλουθα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ