Β1 Κατηγορία: Προβάδισμα για ΕΝΑΔ και Κ.Ν. Αγίου Νικολάου στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ

Β1 Κατηγορία: Προβάδισμα για ΕΝΑΔ και Κ.Ν. Αγίου Νικολάου στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ

Με νίκες για τις Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ και Κέντρο Νεότητος Αγίου Νικολάου, ολοκληρώθηκαν οι δυο αποψινές αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Β1 κατηγορίας.

Στο παιχνίδι που έγινε στην αίθουσα της 1ης Αστικής Αγίου Δομετίου η ΕΝΑΔ νίκησε τον Άτλαντα με 90-74, στο παιχνίδι για το ζευγάρι των θέσεων 1 & 4, ενώ στην αίθουσα του Δήμου Αγίου Δομετίου, το κ. ν. Αγίου Νικολάου, κέρδισε το Διγενή με 68-62, στο παιχνίδι για το ζευγάρι των θέσεων 2 & 3.

Έτσι η ΕΝΑΔ, όπως και το Κ. Ν. Αγίου Νικολάου, απέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ των νικών και χρειάζονται μιαν ακόμη, για να προκριθούν στην τελική φάση.

ΕΝΑΔ – Άτλαντας 90-74

*Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα*

Διγενής – Κ. Ν. Αγίου Νικολάου 62-68

*Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα*

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Ξέρανε τη Ράγιο και έφυγε με παλικαρίσιο βαθμό από το «Βαγιέκας» η Χετάφε!

Η Χετάφε ήταν με την πλάτη στον τοίχο από το γκολ της Ράγιο στην εκπνοή του πρώτου μέρους, αλλά ο Αμραμπάρι την... ξελάσπωσε στο 90ο λεπτό υπογράφοντας ηρωικό βαθμό στο «Βαγιέκας» (1-1).