ΕΥΘΥΝΕΣ!

ΕΥΘΥΝΕΣ!

Αρκετές ευθύνες για την κακή εικόνα της Ανόρθωσης το τελευταίο διάστημα, βαραίνουν και τον Νταβίντ Γκαγιέγο.

Φαίνεται πως δεν του βγαίνουν κάποιες τακτικές επιλογές στον Ισπανό τεχνικό, με αποτέλεσμα η ομάδα να δέχεται την μία ήττα πίσω από την άλλη. (βλ. το παιχνίδι με τον Άρη που επέλεξε να παίξει επιθετικά και δέχθηκε τρία γκολ στο 1ο ημίχρονο)

Έχει την στήριξη της διοίκησης, αφού έδειξε σπουδαίο έργο στην αρχή της σεζόν, ωστόσο χρειάζεται η Ανόρθωση να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Είμαστε μαζί σε αυτό!» — Συγκινητικό μήνυμα Ούγκο Μαρτίνς για τους τραυματισμούς Τσατάκοβιτς και Γκομίς

«Είμαστε μαζί σε αυτό!» — Συγκινητικό μήνυμα Ούγκο Μαρτίνς για τους τραυματισμούς Τσατάκοβιτς και Γκομίς

Ο προπονητής της ΑΕΛ Ούγκο Μαρτίνς μέσω social media έστειλε μήνυμα στήριξης στους Γκομίς και Τσατάκοβιτς, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά στην πρεμιέρα απέναντι στην Ανόρθωση.