Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super sport FM και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη και όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ έκανε λόγω και για το επόμενο ματς με Ομόνοια

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όσα δήλωσε

Για την ισοπαλία με τον Άρη: «Μας αφήνει εντελώς πικρή γεύση. Εμείς νιώθουμε ότι καθαρά απωλέσαμε 2 βαθμούς. Μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει χθες αν έπρεπε να υπάρχει νικητής. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Σκοράραμε νωρίς, φέραμε το ματς στα μέτρα μας και δεν μας απείλησε καθόλου ο αντίπαλος. Πλέον βλέπουμε τον αγώνα με την Ομόνοια».

Για τη συνέχεια: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτό που δεν πετύχαμε χθες θα το επιδιώξουμε με την Ομόνοια».

Για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος: «Θα απαντήσω… Πρώτα από όλα, καταδικάζουμε κάθε είδους ρατσισμού. Αλλά δεν μπορεί όποιος παίκτης ξεφεύγεις στις αντιδράσεις του να επικαλείται στον ρατσισμό. Δεν χρειαζόμαστε επίσης μαθήματα ιστορίας από τους ανθρώπους του Άρη. Ο Βανά Άλβες έκανε άσεμνη χειρονομία προς την Νότια κερκίδα όπου υπήρχαν και παιδιά. Ήρθαν με μια στρατιά 40 ατόμων στα αποδυτήριά με παράγοντες. Οι δικοί μας παράγοντες ήρθαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και έχει δέχθηκαν αισχρές βρισιές από τους παράγοντες του Άρη».

Για τις δηλώσεις Σπιλέφσκι: «Δεν είναι ανάγκη να μας πει ο κύριος Σπιλέφσκι για τις συμπεριφορές των φίλαθλων σε κάθε γήπεδο και κάθε διάσκεψη. Έχει καταντήσει κουραστικός με το να ασχολείται με τους φίλαθλους. Εχθές έδωσε μπράβο στη διαιτησία. Για μια διαιτησία που δεν απέβαλε τον Μουσούντα. Καλή διαιτησία είναι όταν ευνοείται ο Άρης;».

Λήξαν το όλο θέμα: «Εμείς βάζουμε τελειά στο ότι έγινε. Έχουμε μάθει να μην σκύβουμε το κεφάλι. Έχουμε ακόμα οκτώ τελικούς».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σήκωσαν κι αυτό οι κιτρινοπράσινοι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
27/04 @ 19:24

Το σήκωσαν κι αυτό οι κιτρινοπράσινοι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δύο ηλικίες της ΑΕΚ μετά το πρωτάθλημα κατέκτησαν και το Super Cup.

ΑΕΚ: Δυνατό βίντεο και μήνυμα!-ThemaSports
27/04 @ 12:37

ΑΕΚ: Δυνατό βίντεο και μήνυμα!

Η ΑΕΚ δημοσίευσε βίντεο με τα πανηγύρια παικτών-κόσμου, μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια.

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ για Ανόρθωση: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, οι οπαδοί μας ανέβασαν ψηλά»-ThemaSports
27/04 @ 11:17

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ για Ανόρθωση: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, οι οπαδοί μας ανέβασαν ψηλά»

H AEK δημοσιεύει δηλώσεις του προπονητή της, Ραν Μπεν Σιμόν, ενόψει του αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση για την 9η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Κομβικός!-ThemaSports
25/04 @ 12:40

Κομβικός!

Μπορεί να ήταν πολλές φορές στον πάγκο αλλά τώρα που καίει η μπάλα είναι κομβικός

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί-ThemaSports
25/04 @ 12:00

Να αποδείξει σε όλους ότι μπορεί

Η ΑΕΚ θέλει να ξορκίσει τις σκιές από το παρελθόν

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ-ThemaSports
24/04 @ 21:48

ΠΑΡΑΜΟΝΗ / ΤΟΝΓΚΙΑ

Ο Φράνκο Τόνγκια είναι από τους κορυφαίους της φετινής ΑΕΚ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ