"Βουϊζει" ότι δίδουν τα ηνία στον Οκκά…

"Βουϊζει" ότι δίδουν τα ηνία στον Οκκά…

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου, προανήγγειλε από χθες βράδυ με δηλώσεις στην Prime Tel, ότι έρχονται σημαντικές αποφάσεις, ύστερα από τη συνέχιση της αγωνιστικής κατρακύλας της ομάδας.

«Βουϊζει» εδώ και μερικά 24ωρα, η φήμη ότι αν η διοίκηση αποφασίσει απόλυση του Γκαγιέχο, τότε θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής μέχρι τον Μάιο ο Γιάννης Οκκάς.

Υπάρχει και μια πληροφορία, που κάνει λόγο για πιθανή επιστράτευση του Βέσκο Μιχαήλοβιτς, ο οποίος είναι τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας. Όχι για «χετ κόουτς» όπως πέρσι, αλλά ως συνεργάτης του Οκκά.

Τις επόμενες ώρες, λογικά θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Παναθηναϊκός είχε την 2η πιο δύσκολη κλήρωση στο Conference και η Πάφος FC τη 10η! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Ο Παναθηναϊκός είχε την 2η πιο δύσκολη κλήρωση στο Conference και η Πάφος FC τη 10η! (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Ο αλγόριθμος έβγαλε αποτέλεσμα με βάση το γκρουπ δυναμικότητας που τοποθετήθηκε κάθε ομάδα και το δίδυμο Άγιαξ, Παναθηναϊκός ήταν στην κορυφή των πιο «άτυχων» από την χθεσινή κλήρωση του Conference.