Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης, την επομένη της νίκης της ομάδας του απέναντι στην Πάφο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν έφτασε η στιγμή να πανηγυρίσει ο ΑΠΟΕΛ ξανά το πρωτάθλημα: «Θα σου απαντούσα πιο έτοιμος αν ήταν 8 το βράδυ. Το αποτέλεσμα του ΑΕΚ-Άρης είναι πολύ σημαντικό. Αν έρθει ισοπαλία, το ΑΠΟΕΛ είναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Είναι σημαντική διαφορά. Έζησα στον ΑΠΟΕΛ και δεν θα ήθελα ποτέ να το κυνηγάω αν δεν ήμουν πρώτος. Αν υπάρξει νικητής, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το θέμα είναι ότι όλες οι ομάδες είναι καλές. Δεν μπορείς να ξέρεις τα αποτελέσματα. Χθες δεν παίξαμε καλά, αλλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να παίζει καλά η ομάδα, το θέμα να κερδίζεις τους τρεις βαθμούς. Η Πάφος μιάμιση φάση έκανε, ούτε το ΑΠΟΕΛ έκανε φάσεις. Είχα ενδοιασμούς για τον προπονητή με τη συμπεριφορά του, αλλα ποδοσφαιρικά το έχει. Ο προπονητής πρέπει να είναι στον πάγκο και χάρηκα που επέστρεψε, πρέπει να είναι δίπλα στον πάγκο. Αυτό που δεν μου αρέσει, είναι πως δεν κάνουμε φάσεις».

Για τον προπονητή: «Μετα τα γεγονότα στο Παπαδόπουλος ήμουν κουμπωμένος. Πως μπορείς να το αμφισβητήσεις. Στο αγωνιστικό είναι πρώτος με διαφορά, έχει κάνει λάθη, αλλα όπως συμπεριφέρεται στα τελευταία παιγνίδια, ξέρει και γνωρίζει την ομάδα του και προχωράμε».

Για το κλειδί της νίκης: «Το μόνο παιχνίδι που είδα. Δεν αφήνουν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ να φτάσουν οι αντίπαλοι στον Μπέλετς. Η Πάφος έκανε μιάμιση φάση. Δεν μπορείς να πεις και κάτι ιδιαίτερο. Αμυντικά τους βγάζω το καπέλο. Επιθετικά θέλουμε δουλειά».

Για τις απουσίες: «Ο Κρέσπο έδωσε πάρα πολλά, το ίδιο και ο Πέτροβιτς. Χθες Σούσιτς και Ντβάλι ήταν εξαιρετικοί. Δεν άφησαν να δημιουργηθεί φάση. Ο Σαρφό επίσης ήταν καλός. Μεσοεπιθετικά το ΑΠΟΕΛ ήταν μετριότατο».

Για την ανανέωση Κονσταντίνοφ: «Είναι βασικότατος, βοηθάει, δυσκολεύομαι να τον βγάλω από την ενδεκάδα. Θέλω να μείνουν αρκετοί».

Για το αν κερδίσει ο Άρης την ΑΕΚ σήμερα: «Θα είναι καθοριστικό το παιγνίδι. Δέχομαι το Άρης-ΑΠΟΕΛ ισοπαλία. Δεν υπολογίζει έδρες ο ΑΠΟΕΛ. Ο Άρης είναι ομαδάρα».

Για το αν κερδίσει η ΑΕΚ σήμερα, τι σημαίνει για την επόμενη εβδομάδα: «Τότε υπάρχει κάτι διαφορετικό, υπάρχει και το Ομόνοια-ΑΕΚ. Τα παιγνίδια μέχρι την 6η αγωνιστική όλα είναι κρίσιμα. Κάποιες ομάδες θα μείνουν πίσω».

Για το ποιον παίκτη από την Πάφο θα ήθελε στο ΑΠΟΕΛ: «Μπορώ να σου πω δέκα, από τον Άρη δεκαπέντε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»-ThemaSports
02/05 @ 14:29

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε μετά την άρνηση της αστυνομίας στο αίτημα για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της-ThemaSports
02/05 @ 13:47

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της

Η αστυνομία με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την απόφαση της να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα-ThemaSports
01/05 @ 21:05

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα

Τη στιγμή που εκκρεμεί η οριστική απόφαση με το θέμα της βόρειας κερκίδας στον «Αρχάγγελο» ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...-ThemaSports
01/05 @ 16:14

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά, είναι αναμφίβολα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι δεύτερος σε συμμετοχές, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Μπέλετς που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ