Οι Νικς έχασαν τον Μπράνσον με τραυματισμό αλλά άλωσαν το Κλίβελαντ

Οι Νικς έχασαν τον Μπράνσον με τραυματισμό αλλά άλωσαν το Κλίβελαντ

Οι Νιου Γιορκ Νικς παρά την ατυχία με τον Τζέιλεν Μπράνσον, πανηγύρισαν τεράστια νίκη στην έδρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, επικρατώντας με 98-107.

Οι Νικς, όμως δεν επηρεάστηκαν καθόλου από την ατυχία με τον ηγέτη τους, αφού έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο, όμως οι Καβαλίερς απάντησαν στη δεύτερη περίοδο και με επί μέρους 34-23 πήραν προβάδισμα με 53-51.

Οι Νεοϋορκέζοι βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι για τη νίκη και πάτησαν... γκάζι κλείνοντας το τρίτο δωδεκάλεπτο στο +9 (78-87), ενώ άντεξαν στην πίεση των Καβαλίερς στο φινάλε και έφυγαν από το Κλίβελαντ με ένα μεγάλο διπλό.

Ο Ντόντε Ντιβιτσέντζο κάλυψε επάξια το κενό του Μπράνσον, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 28 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ για τους Καβαλίερς ξεχώρισε ο Σαμ Μέριλ με 21 πόντους.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Τσιτσιπάς: «Γλυκόπικρη γεύση, απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τσιτσιπάς: «Γλυκόπικρη γεύση, απαιτώ περισσότερα από τον εαυτό μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

O Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε τα εύσημα στον Ben Shelton για την εμφάνισή του και τη νίκη του, ενώ τόνισε πως για τον ίδιο μένει μια γλυκόπικρη γεύση, όντας περήφανος με το πως πάλεψε στο τουρνουά, αλλά όχι ικανοποιημένος με την εμφάνισή του στο τελευταίο παιχνίδι.