Οι Νικς έχασαν τον Μπράνσον με τραυματισμό αλλά άλωσαν το Κλίβελαντ

Οι Νικς έχασαν τον Μπράνσον με τραυματισμό αλλά άλωσαν το Κλίβελαντ

Οι Νιου Γιορκ Νικς παρά την ατυχία με τον Τζέιλεν Μπράνσον, πανηγύρισαν τεράστια νίκη στην έδρα των Κλίβελαντ Καβαλίερς, επικρατώντας με 98-107.

Οι Νικς, όμως δεν επηρεάστηκαν καθόλου από την ατυχία με τον ηγέτη τους, αφού έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο, όμως οι Καβαλίερς απάντησαν στη δεύτερη περίοδο και με επί μέρους 34-23 πήραν προβάδισμα με 53-51.

Οι Νεοϋορκέζοι βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι για τη νίκη και πάτησαν... γκάζι κλείνοντας το τρίτο δωδεκάλεπτο στο +9 (78-87), ενώ άντεξαν στην πίεση των Καβαλίερς στο φινάλε και έφυγαν από το Κλίβελαντ με ένα μεγάλο διπλό.

Ο Ντόντε Ντιβιτσέντζο κάλυψε επάξια το κενό του Μπράνσον, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 28 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ για τους Καβαλίερς ξεχώρισε ο Σαμ Μέριλ με 21 πόντους.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν τα κατάφερε ο Παφιακός στην Κροατία και θα συνεχίσει στο CEV Cup

Δεν τα κατάφερε ο Παφιακός στην Κροατία και θα συνεχίσει στο CEV Cup

Στη μέση έμεινε η προσπάθεια του Kuutio Homes Παφιακού για νίκη-πρόκριση μέσα στην Κροατία, κόντρα στη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, αφού οι πρωταθλητές Κύπρου γνώρισαν νέα ήττα με 3-1 σετ και αποχαιρέτησαν το CEV Champions League. Ωστόσο, θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στο CEV Cup, έχοντας μια νέα ευκαιρία για διάκριση και επιτυχία.