Νεότερα για το θέμα του γηπέδου: Πέφτουν άμεσα οι υπογραφές!

Νεότερα για το θέμα του γηπέδου: Πέφτουν άμεσα οι υπογραφές!

Ο εκ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision, Goal Ν Roll. Μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στο θέμα του γηπέδου.

Για το θέμα του γηπέδου: «Αναμένεται από την Αμερική ο επενδυτής στην Κύπρο για άλλες δουλειές και με την ευκαιρία αυτή θα εξαγγέλλουμε τις επόμενες μέρες την ημερομηνία για την διάσκεψη και θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Είμαστε συμφωνημένοι, θα πέσουν οι υπογραφές και θα κάνουν την δημοσιογραφική διάσκεψη περί τα τέλη Μαρτίου. Δεν είναι ουρανοκατέβατο ο επενδυτής, είναι ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, αγαπά την ομάδα του και παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, είναι παθιασμένος με την ομάδα».

Ο επενδυτής πέραν από το γήπεδο δεν ενδιαφέρθηκε για την ομάδα; «Προς το παρών θέλουμε να γίνει μια καθαρή πράξη. Είναι ένα όνειρο της διοίκησης το γήπεδο. Κάναμε μεγάλη προεργασία. Είναι και δική του επιθυμία αυτή. Μετέπειτα αν θέλει να αναμειχθεί στην ομάδα θα το δούμε».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οι κήπερ που κατέβασαν ρολά - ΚΟΡΥΦΗ ο Φαμπιάνο!

Οι κήπερ που κατέβασαν ρολά - ΚΟΡΥΦΗ ο Φαμπιάνο!

Ο Φαμπιάνο οδηγεί την κούρσα των... clean sheets καθώς διατήρησε την εστία της Ομόνοιας απαραβίαστη σε 8 ματς πρωταθλήματος.