Ο εκ των αντιπροέδρων του ΑΠΟΕΛ, Χάρης Φωτίου, ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή της Cytavision, Goal Ν Roll.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη νίκη με την Πάφος FC: «Είναι σημαντική η νίκη, βάζει πίεση και στους αντιπάλους. Έχουμε αξιόλογους αντιπάλους αλλά σε γενικές γραμμές δεν σημαίνει κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς. Μετά τα όχι και τόσο καλά αποτελέσματα στο ξεκίνημα, από την 5η αγωνιστική και μετά πήραμε μπρος».

Τι έγινε και άλλαξε προς το καλύτερο η ομάδα; Η τιμωρία του προπονητή; «Όχι δεν ήταν η τιμωρία του προπονητή. Κάθε νέα αλλαγή προπονητή χρειάζεται χρόνο, νέοι παίκτες, άλλαξαν πολλά. Είχαμε το παιχνίδι παρωδία με την Ομόνοια, με τον Απόλλωνα ήμασταν καλύτεροι αλλά ισοφαριστήκαμε. Κάποια πράγματα έγιναν καλύτερα στην πορεία».

Για την ομοιογένεια στην ομάδα: «Η Ομοιογένεια μετρά. Αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα όλοι θα λέγατε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για την Ευρώπη. Συνέχεια προσθέτοντας νέα στοιχεία».

Για τον μπαλαντέρ Πέτροβιτς που παίζει παντού: «Πολλοί παίκτες κάνουν πολλά. Ο κάθε ένας βάζει το στίγμα του. Είμαστε ομάδα».

«Παρά τα πολλά προβλήματα και τα οικονομικά νιώθουμε δυνατοί. Έχουμε το DNA. Έρχονται παίκτες όχι με πολλούς τίτλους και μπαίνουν σε αυτό. Έχουμε την καλύτερη ομάδα ποδοσφαιριστών και γι’ αυτό έχουμε και αυτά τα αποτελέσματα».

Για τον Εφραίμ που μπαίνει μέσα και δείχνει ότι είναι ο αρχηγός. Θα τον κρατήσετε και για του χρόνου; «Ξέρουμε ποιος είναι ο παίκτης, είναι σημαντικός ο ρόλος του στα αποδυτήρια, δεν είναι ξοφλημένος ποδοσφαιριστής και θα θέλαμε να συνεχίσει μαζί μας. Πρέπει και ο ίδιος και ο προπονητής να βρουν τον ρόλο καθώς τον χρόνο κανείς δεν τον νικά. Έχει ακόμα να δώσει».

Θα ληφθεί υπόψην η άποψη του κ. Σα Πίντο; «Για όλους τους ποδοσφαιριστές»

Μιλήσατε για τα οικονομικά προβλήματα, ο προπονητής είναι δίπλα σας, είναι ο άνθρωπος ανάμεσα στην ομάδα και στην διοίκηση: «Βεβαίως. Αν δεν ήταν σύμμαχος μας ο προπονητής δεν θα μπορούσε να ήμασταν οικογένεια. Υπάρχει εμπιστοσύνη. Δεν υπάρχει παίκτης δυσαρεστημένος. Υπάρχουν αυτοί που θα ήθελαν να πληρώνονται 31 κάθε μήνα αλλά αντιλαμβάνονται τι γίνεται. Όποτε υποσχεθήκαμε κάτι ανταποκρίθηκα. Η απουσία από την Ευρώπη και με βάση τον προϋπολογισμό κάνουν δύσκολη την προσπάθεια».

Έχετε καλύτερα αποδυτήρια που είχατε τα τελευταία 4-5 χρόνια; «Πιστεύω ναι. Έχουμε το καλύτερο αποδυτήριο, έναν προπονητή που κατανοεί, τον σέβονται οι ποδοσφαιριστές και τους σέβεται και αυτός».

Για το συμβόλαιο του προπονητή που λήγει: «Είμαστε σε συζητήσεις. Όσον αφορά τις ανανεώσεις παικτών και προπονητή είναι λεπτές ο ισορροπίες. Και με τον προπονητή υπάρχουν συζητήσεις και με όλους τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους».

Για τις ανανεώσεις παικτών: «Ανανεώσαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές και αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες τις ανακοινώσεις».

Για το θέμα του γηπέδου: «Αναμένεται από την Αμερική ο επενδυτής στην Κύπρο για άλλες δουλειές και με την ευκαιρία αυτή θα εξαγγέλλουμε τις επόμενες μέρες την ημερομηνία για την διάσκεψη και θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Είμαστε συμφωνημένοι, θα πέσουν οι υπογραφές και θα κάνουν την δημοσιογραφική διάσκεψη περί τα τέλη Μαρτίου. Δεν είναι ουρανοκατέβατο ο επενδυτής, είναι ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, αγαπά την ομάδα του και παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, είναι παθιασμένος με την ομάδα».

Ο επενδυτής πέραν από το γήπεδο δεν ενδιαφέρθηκε για την ομάδα; «Προς το παρών θέλουμε να γίνει μια καθαρή πράξη. Είναι ένα όνειρο της διοίκησης το γήπεδο. Κάναμε μεγάλη προεργασία. Είναι και δική του επιθυμία αυτή. Μετέπειτα αν θέλει να αναμειχθεί στην ομάδα θα το δούμε».

Αν θα περιμένει η διοίκηση το τέλος του πρωταθλήματος για τις ανανεώσεις: «Όχι με κάποιους παίκτες ανανεώσαμε»

Αν ενδιαφέρουν παίκτες που παίζουν στην Κύπρο: «Υπάρχουν σκάουτερ που παρακολουθούν παίκτες εντός και εκτός Κύπρου, μπορεί να ενδιαφέρουν παίκτες που παίζουν και στη χώρα μας. Το στυλ τους να ταιριάζει στο πλάνο μας. Ο προπονητής δεν είπε για κάποιο ότι τον θέλει. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα.»

Για το γήπεδο: «Ετοιμάζεται το κείμενο της συμφωνίας. Αναμένεται ο επενδυτής 26 ή 27 του μήνα για άλλες υποχρεώσεις και θα ανακοινώσουμε συνέντευξη Τύπου για τις λεπτομέρειες. Συμφωνήσαμε με τον κ. Ιορδάνους.»

Αν ο κόσμος θα μπορεί να είναι συμμέτοχος στο γήπεδο: «Ναι. Θα γίνει ξεχωριστή εταιρεία για το γήπεδο που θα μπουν τα λεφτά του επενδυτή και θα μπορεί ο κάθε ΑΠΟΕΛίστας να συμμετέχει.»

Δεν είναι αρνητικός ο κ. Ιορδάνους για να συμμετάσχει σε μεταγενέστερο στάδιο με την ομάδα. Αλλά τώρα είναι ξεκάθαρος ότι είναι προσηλωμένος για την ανέγερση του γηπέδου. Η χωρητικότητα θα είναι 15 χιλιάδων και θα μπορούν να προστεθούν ακόμα 4-5 χιλιάδες.»

Για Πάφο και Άρη: «Έχουν μεγαλώσει θεαματικά τα τελευταία χρόνια. Να συνεχίσουν την καλή δουλειά. Η ατυχία τους ότι έχουμε πολύ σοβαρή διοίκηση και θα είμαστε συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ανέκαθεν είχαμε το ζήλο, η ποιότητα υπάρχει. Πρόπερσι χάσαμε το πρωτάθλημα στη Λεμεσό, πέρυσι το χάσαμε στις λεπτομέρειες.»

Αν κατακτήσει φέτος το ΑΠΟΕΛ θα είναι το πιο δύσκολο; «Ναι. Ο βαθμός δυσκολίας θεωρώ είναι πιο ψηλός. Μπορεί να απουσιάζουν ο Απόλλων και η ΑΕΛ, αλλά όλες οι ομάδες της εξάδας είναι πολύ καλές. Θεωρώ πιο δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα»

Ο κυριότερος αντίπαλος: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω»

Αν είναι φαβορί το ΑΠΟΕΛ: «Θεωρούμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχουμε την καλύτερη επίθεση, με διαφορά την καλύτερη άμυνα, τα καλύτερα αποτελέσματα με τις ομάδες της εξάδας, την καλύτερη έδρα του πρωταθλήματος.»

Αν πήρε απάντηση το ΑΠΟΕΛ στο αίτημα για να πέσει το μέτρο με την απαγόρευση φιλοξενούμενων οπαδών: «Το ατυχές περιστατικό έχει καταδικάσει όλο τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Είναι καταδικαστέο. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της πολιτείας για αθλητοπρέπεια στο γήπεδο και στις κερκίδες. Για αυτό κάναμε το αίτημα, αλλά δεν λάβαμε απάντηση.»

Για τον τίτλο του φαβορί: «Είναι στα πόδια μας το πρωτάθλημα και θα κάνουμε τα πάντα για να μην κλοτσήσουμε την ευκαιρία.»

Ποιος είναι ο MVP της φετινής χρονιάς: «Ο κόσμος. Κάθε ποδοσφαιριστής που φορά τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ είναι σημαντικός. Ο κόσμος να αγκαλιάσει όλους τους ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο.»

Με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Επί ευκαιρίας, είχα έρθει σε αντιπαράθεση με κάποιους φίλους του Άρη και τους ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου στο προηγούμενο παιχνίδι. Ήταν κάτι μικρό, λεκτικό, αλλά με τον τίτλο του αντιπροέδρου δεν έχω κανένα δικαίωμα να παρεκτρέπομαι.»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φασουλιώτης: «50% πιθανότητες να το πάρει ο ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα, 35% η ΑΕΚ και 15% η Ομόνοια»-ThemaSports
15/04 @ 13:14

Φασουλιώτης: «50% πιθανότητες να το πάρει ο ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα, 35% η ΑΕΚ και 15% η Ομόνοια»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Κώστας Φασουλιώτης, την επομένη της πολύ σημαντικής εκτός έδρας νίκης του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Πάφο.

ΤΕΛΟΣ τα εισιτήρια για το Νότιο πέταλο!-ThemaSports
15/04 @ 12:26

ΤΕΛΟΣ τα εισιτήρια για το Νότιο πέταλο!

Με ανάρτηση του στα social media ο ΑΠΟΕΛ, ενημερώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Νότιο πέταλο του του ΓΣΠ, για το Κυριακάτικο ματς (21/04) κόντρα στον Άρη.

Ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη-ThemaSports
15/04 @ 10:52

Ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΑΠΟΕΛ:

«Έσπασαν το ρόδι» Κβιλιτάια και Μαρκίνιος!-ThemaSports
15/04 @ 09:18

«Έσπασαν το ρόδι» Κβιλιτάια και Μαρκίνιος!

Ο ΑΠΟΕΛ πέρασε νικηφόρα από το «Στέλιος Κυριακίδης», επικρατώντας της Πάφου με 0-2, με τέρματα των Κβιλιτάια και Μαρκίνιος.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτό που έκανε φέτος ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πάφο!-ThemaSports
14/04 @ 20:14

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ αυτό που έκανε φέτος ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Πάφο!

Με την αποψινή του νίκη στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 0-2 κόντρα στην Πάφο, ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε ένα εκπληκτικό 4/4 στη φετινή σεζόν απέναντι στην ομάδα του Καρσέδο, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ!

Δυνατό ΣΚΗΝΙΚΟ με Σα Πίντο και Σαρφό-Κβιλιτάια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/04 @ 19:49

Δυνατό ΣΚΗΝΙΚΟ με Σα Πίντο και Σαρφό-Κβιλιτάια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Έξαλλα πανηγύρισε τη νίκη επί της Πάφου με 0-2 ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος αγκάλιασε αρκετούς από τους παίκτες του, με τον φωτογραφικό φακό να καταγράφει δύο δυνατά σκηνικά με Σαρφό και Κβιλιτάια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ