Από την πρώτη ημιτελική σειρά στοχεύει τελικό ο Μίλαν Τράικοβιτς

Από την πρώτη ημιτελική σειρά στοχεύει τελικό ο Μίλαν Τράικοβιτς

Ενημέρωση από την ΚΟΕΑΣ:

«Ο Μίλαν Τράικοβιτς καλείται να κάνει την καλύτερη φετινή του κούρσα στα 60μ. εμπόδια, σήμερα το βράδυ (2/3, 21:10 ώρα Κύπρου, απευθείας ΡΙΚHD), μετέχοντας στην πρώτη από τις τρεις ημιτελικές σειρές, στο 19ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκόβη.

Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη, ο οποίος στις πρωινές σειρές του πρώτου γύρου κατέγραψε την 5η καλύτερη επίδοση με 7.59, ξέρει πολύ καλύτερα από όλους μας ότι χρειάζεται να τρέξει πολύ γρήγορα, για να βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη φορά σε τελικό Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλειστού Στίβου, αφού έχει δύσκολους αντιπάλους στη σειρά του.

Από καθεμιά από τις τρεις ημιτελικές σειρές προκρίνονται στον αποψινό τελικό (23:30) οι δύο πρώτοι, με την οκτάδα να συμπληρώνεται με τους δύο καλύτερους χρόνους. Καλή επιτυχία Μίλαν».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πριν λίγα χρόνια κόστιζε 130 εκατ. ευρώ, στα 26 του είναι ελεύθερος και προπονείται με ομάδα 10ης κατηγορίας

Πριν λίγα χρόνια κόστιζε 130 εκατ. ευρώ, στα 26 του είναι ελεύθερος και προπονείται με ομάδα 10ης κατηγορίας

Η πορεία της καριέρας του Τζέιντον Σάντσο δεν έχει δικαιώσει όσους περίμεναν ότι θα γίνει ο ηγέτης τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και της εθνικής Αγγλίας.