Φώτης Μιλτιάδους

Η ΑΕΚ στην φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο με την έλευση του Μπεν Σιμόν και τις συνεχόμενες νίκες, μπήκε στο κόλπο του τίτλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το Κύπελλο δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα και να προκριθεί στα ημιτελικά, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει τον θεσμό.

Οι Λαρνακείς πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα, εκεί που θέλουν να δώσουν τα πάντα για τον τίτλο.

Ένα στοιχείο για την φετινή ΑΕΚ είναι ότι έχει χρησιμοποιήσει με διαφορά τους λιγότερους ποδοσφαιριστές σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.

Συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα έχουν χρησιμοποιηθεί 23 ποδοσφαιριστές: Πίριτς, Μιλίτσεβιτς, Γκαρθία, Γκαλιόλο, Κάσας, Σάντσες, Ντιουνκού, Ρομπέρζ, Τόμοβιτς, Κατελάρης, Πονς, Ντίμερς, Καπτούμ, Λέδες, Μάμας, Σολ, Φαράζ, Τόνγκια, Σάντος, Τρισκόφσκι, Λόπες, Γκιούρτσο, Γκάμα.

Η επόμενη ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει τους λιγότερους ποδοσφαιριστές μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα είναι η Πάφος, αφού συνολικά ο Καρσέδο έδωσε αγωνιστικά λεπτά σε 26 ποδοσφαιριστές. Η Δόξα είναι η ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει τους περισσότερους, στο σύνολο 34!

Πρόκειται για ένα στοιχείο που δείχνει πως η φετινή ΑΕΚ βασίζεται σε κάποιους ποδοσφαιριστές κυρίως αυτοί είναι οι Πονς, Ντίμερς, Σολ, Φαράζ, Λέδες, Πίριτς, Ρομπέρζ, Ντιουνκού και Μιλίτσεβιτς. Αμφότεροι μετρούν πέραν των 1500 αγωνιστικών λεπτών.

Μέσα στα πλέι-οφ όπου τα παιχνίδια είναι πολύ απαιτητικά και θα έρθουν κάρτες και πιθανών τραυματισμοί – ευχόμαστε πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο - θα χρειαστεί να ενεργοποιηθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν μέτρησαν πολύ χρόνο μέχρι στιγμής.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:50

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)

Στιγμές από το παρελθόν θυμάται η ΑΕΚ με διπλό από το ΓΣΠ επι εποχής Μπεν Σιμόν

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!-ThemaSports
01/05 @ 20:38

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!

Βάλθηκε να... τρελάνει κόσμο ο Άντονι Ιραόλα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού κάνει τρομερά πράγματα στον πάγκο της Μπόρνμουθ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ  -ThemaSports
30/04 @ 22:45

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ, σχετικά με το αίτημα του ΑΠΟΕΛ να πάρει μέρος της Βόρειας κερκίδας.

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/04 @ 16:57

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του αγώνα με την Ανόρθωση δημοσίευσε η AEΚ στα social media.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ