Themasports teamΣύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο ατζέντης του επιθετικού της Ρόμα, Τάμι Έιμπραχαμ, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Μίλαν στα κεντρικά γραφεία του συλλόγου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ατζέντης του Τάμι Έιμπραχαμ ταξίδεψε στο Μιλάνο τις τελευταίες ημέρες για να συναντήσει τους ανθρώπους των «Ροσονέρι» και να συζητήσουν τα δεδομένα μιας πιθανής μεταγραφής του 26χρονου επιθετικού, αύμφωνα με πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου Κάρλο Πελεγκάτι.
Η Ρόμα φέρεται να ζητά 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει. Η Μίλαν που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο κυνήγι ενός επιθετικού καθώς πιθανότατα θα χάσει τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος έχει συνδεθεί με ομάδες Ευρώπης, συνομιλεί με τον Έιμπραχαμ, αν και πιστεύεται ότι ο βασικός στόχος της για το καλοκαίρι θα είναι ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ της Μπολόνια.
Ο Έιμπραχαμ ήταν στη βασική ενδεκάδα της Ρόμα αφότου μετακόμισε μόνιμα στο «Ολίμπικο» από την Τσέλσι έναντι 41 εκατομμυρίων ευρώ. Έχει παίξει 107 παιχνίδια με τους «τζιαλορόσι» και έχει πετύχει 36 γκολ, και έχει μοιράστει και 12 ασίστ σε αυτό το διάστημα.
Επί του παρόντος αναρρώνει από έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε εκτός δράσης από τον Ιούνιο του 2023
Sdna.gr
Με στόχο την υπέρβαση φιλοξενεί την Μονακό η Πάφος στην 5η αγωνιστική της league phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/11 @ 19:20
Ο Αλέν Σεν-Μαξιμέν συνδέθηκε με την εθνική ομάδα της Αϊτής ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά εξήγησε πως δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
25/11 @ 10:39
Απίστευτο σκηνικό στο Γιουνάιτεντ-Έβερτον, με τον έξαλλο Ιντρίσα Γκουέι να χτυπάει τον… συμπαίκτη του Μάικλ Κιν και να αποβάλλεται από τον διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 στο 13'!
24/11 @ 23:59
Με 10 από το 13' λόγω απίστευτου επεισοδίου μεταξύ συμπαικτών, η Έβερτον όχι μόνο δεν λύγισε αλλά με γκολάρα του Ντιούσμπερι-Χολ και βράχο Πίκφορντ «χαστούκισε» (0-1) τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ!
24/11 @ 23:16
Να απομακρυνθεί ο Τσάμπι Αλόνσο από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να επιθυμούν οι παίκτες της «βασίλισσας», λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (26/11, 22:00).
24/11 @ 22:35
Απίστευτο σκηνικό στο Γιουνάιτεντ-Έβερτον, με τον έξαλλο Ιντρίσα Γκουέι να χτυπάει τον… συμπαίκτη του Μάικλ Κιν και να αποβάλλεται από τον διαιτητή, αφήνοντας την ομάδα του με 10 στο 13'!
24/11 @ 21:05
Τρεις κυπριακές ομάδες δίνουν μάχη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με στόχο την πρόκριση σε επόμενη φάση.
BEST OF THEMASPORTS