ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ: Οι 4 ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ: Οι 4 ομάδες που πέρασαν στα ημιτελικά

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώθηκε σήμερα (29/02) η προημιτελική φάσης του κυπέλλου Κύπρου.

Στο στάδιο «Αλφαμέγα», ο Απόλλωνας πήρε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, επικρατώντας με 2-1, ενώ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ο Άρης επιβλήθηκε της Ανόρθωσης με 2-3.

Θυμίζουμε ότι στα ημιτελικά μαζί με τις δύο Λεμεσιανές ομάδες, βρίσκονται από χθες η κυπελλούχος Ομόνοια που κέρδισε την ΑΕΖ με 3-1, όπως και η Πάφος που συνέτριψε στο «Αμμόχωστος» τη Νέα Σαλαμίνα με 0-5.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου
Νέα Σαλαμίνα-Πάφος FC 0-5
Ομόνοια-ΑΕΖ Ζακακίου 3-1

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου
Ανόρθωση-Άρης 2-3
Απόλλων-ΑΕΚ 2-1

Σημειώνουμε ότι οι αγώνες στην ημιτελική φάση θα είναι διπλοί.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σάλος, καταγγελίες και αδιέξοδο: Οι 4 υποθέσεις που συγκλόνισαν την Κύπρο αυτή την εβδομάδα - Από την Annie μέχρι Κυπριακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάλος, καταγγελίες και αδιέξοδο: Οι 4 υποθέσεις που συγκλόνισαν την Κύπρο αυτή την εβδομάδα - Από την Annie μέχρι Κυπριακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Από την υπόθεση Φαίδωνος και την αντιπαράθεση με τους “πελλούς” του Φειδία Παναγιώτου, μέχρι τις σοκαριστικές αποκαλύψεις της Annie Alexui και τις αδιέξοδες διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό, η εβδομάδα που πέρασε στην Κύπρο χαρακτηρίστηκε από σάλο, πολιτικές αντιπαραθέσεις και έντονη επικαιρότητα.

BEST OF THEMASPORTS