ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: «Τίποτα προσωπικό με Ματσίν και στα δυο ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο»»

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: «Τίποτα προσωπικό με Ματσίν και στα δυο ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο»»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του προημιτελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΕΚ, ο προπονητής της Λαρνακιώτικης ομάδας, Ραν Μπεν Σιμόν.

Αναλυτικά:

«Πήραμε ό,τι δώσαμε σήμερα. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε, παίξαμε λες και δεν ήταν νοκ-άουτ. Δεν έχω παράπονο από κανέναν, ήρθαμε εδώ με φιλοδοξίες. Έχει και κούραση η ομάδα, πλέον βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Τι δήλωσε στη Διάσκεψη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Δεν ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αλλά το ήθελε περισσότερο και άξιζε την πρόκριση. Όταν είχαμε τον έλεγχο, δεχθήκαμε τα γκολ κι αυτό μας έφερε να μην έχουμε ενέργεια για να επιστέψουμε στο ματς. Τελείωσε το κύπελλο και βλέπουμε αποκλειστικά το πρωτάθλημα».

Για το ότι ο Ματσίν τον κέρδισε δυο φορές: «Τίποτα προσωπικό και στα δυο ήμασταν καλύτεροι στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS