Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ήττα – αποκλεισμό στο κύπελλο από την Πάφο FC: «Πάθαμε μία ψυχρολουσία από την αντίπαλο, πήγαμε με άλλα όνειρα στον αγώνα, και με άλλα καταλήξαμε ως σύνολο στο τέλος της ημέρας. Τίποτα στην εκκίνηση του αγώνα αυτή την εξέλιξη. Το σκορ είναι πολύ βαρύ για εμάς, δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως θα θέλαμε ως ομάδα. Συγχαρητήρια στην Πάφο FC για τη δίκαιη πρόκριση και απολογούμαι που το ξέχασα να το αναφέρω. Επίσης, τεράστιες ευχαριστίες στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας που κατέκλυσε κάθε πλευρά του «Αμμόχωστος – Επιστροφή». Ήταν η πιο μαζική προσέλευση των τελευταίων χρόνων. Μαζική η προσέλευση του κόσμου, εκδηλωτικός και τον ευχαριστούμε γιατί ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας, όμως εκείνη δεν μπόρεσε να του δώσει κάποια χαρά. Από κει και πέρα, η πραγματικότητα είναι ότι η Πάφος FC ήταν σε εξαιρετική μέρα, εμείς δεν ήμασταν σε καλή μέρα, αν θέλετε σε μέτρια προς κακή. Το άσχημο της υπόθεσης ήταν ο αποκλεισμός, μείναμε άλλη μία χρονιά στα προημιτελικά του κυπέλλου. Είναι μία μέρα που πήγαν όλα λάθος. Δεν περιμέναμε να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι, η ψυχρολουσία που δεχτήκαμε στο τέλος του πρώτου μέρους και στις αρχές του δευτέρου, ήταν οι χαριστική βολή στις προσπάθειες μας, γιατί όταν δέχεσαι δεύτερο τέρμα στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και τρίτο στην εκκίνηση του δευτέρου δεν είναι εύκολο, ειδικότερα όταν έχεις αντίπαλο μία ποιοτική ομάδα. Τα πόδια των ποδοσφαιριστών μας έγιναν βαριά. Δυστυχώς δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα θέλαμε στο γήπεδο, όμως θα πω κάτι άλλο. Θα συμφωνήσω με τον κ. Χριστοδούλου που ανέλαβε την ευθύνη της εμφάνισης, ωστόσο, όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε στους αγώνες. Ο καθένας από το πόστο του αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί σε τέτοιες στιγμές. Με ψυχραιμία, χωρίς πανικό θα πρέπει να προχωρήσουμε ως ομάδα. Ήταν σκληρή νύχτα για εμάς, αφού πηγαίναμε με άλλα όνειρα, ωστόσο οφείλουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Θα τα καταφέρουμε, δεν τελειώνει η ποδοσφαιρική μας ζωή σε έναν αγώνα, έστω και αν ήρθε ο αποκλεισμός με βαρύ σκορ. Η αλήθεια είναι ότι στεναχωρηθήκαμε όμως καλούμαστε να σταθούμε έτσι ώστε να προχωρήσουμε».

Για το βαρύ σκορ που κανείς δεν περίμενε: «Κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ένα τέτοιο σκορ στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή», αλλά ούτε και στο «Στέλιος Κυριακίδης». Μπορεί να πίστευαν ότι θα προκριθεί η Πάφος FC, δε νομίζω να υπολόγιζε κανείς ένα τέτοιο σκορ. Αυτή τη τροπή πήρε το παιχνίδι, όμως οφείλουμε να ανασυνταχθούμε ως ομάδα. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και του προπονητή. Δεν ήταν το παιχνίδι μας. Προφανώς και κάναμε πράγματα λάθος, όμως δεν αναιρεί την εμπιστοσύνη και την πίστη μας στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές. Η αλήθεια είναι ότι η κακή εμφάνιση μας ήρθε στον σημαντικότερο αγώνα της φετινής περιόδου».

Για τον αριθμό του κόσμου: «Οι προβλέψεις μας ήταν κοντά στις 2.500 κόσμου, όμως φτάσαμε στις 3.000 και κάτι, ήταν κατάμεστες οι κερκίδες».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!-ThemaSports
18/05 @ 10:15

Έδωσε τα χέρια με Τίτο Προκοπίου και... βγήκε το φιρμάνι!

Την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον νεαρό Κύπριο ακραίο επιθετικό, Τίτο Προκοπίου ανακοίνωσε η Νέα Σαλαμίνα.

Ανανέωση με Σπυριδάκη!     -ThemaSports
17/05 @ 18:19

Ανανέωση με Σπυριδάκη!

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον Δημήτρη Σπυριδάκη.

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)-ThemaSports
15/05 @ 22:08

Δωδεκάδα αποχωρήσεων στη Νέα Σαλαμίνα (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας:

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»-ThemaSports
14/05 @ 12:30

Κίσσας: «Ήρθα σαν ένας άγνωστος στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά φεύγω σαν φίλος»

Δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο Τάσος Κίσσας μετά την αποχώρηση του από την Νέα Σαλαμίνα

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!-ThemaSports
14/05 @ 10:53

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Εργαζόμενοι χάρισαν το μεροκάματο τους στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς!

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της ομάδας ασφαλείας που εργάστηκαν αφιλοκερδώς στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

100άρι ο Μιγκελίτο!-ThemaSports
13/05 @ 16:14

100άρι ο Μιγκελίτο!

100 συμμετοχές με την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, συμπλήρωσε ο Μιγκελίτο και οι "ερυθρόλευκοι" του παρέδωσαν αναμνηστική φανέλα με τον αριθμό 100.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ