Εκτός από το ποδόσφαιρο, ο Έρλινγκ Χάλαντ έχει ακόμα μία μεγάλη αδυναμία. Τα αυτοκίνητα. Η πολυτελής συλλογή του περιλαμβάνει Rolls-Royce, Range Rover, Audi και Mercedes και μαρτυρά τη λατρεία του για την ταχύτητα.
Ο Νορβηγός επιθετικός πρόσφατα πρόσθεσε στη συλλογή του και την πολυτελή, AMG One της Mercedes. Πρόκειται για ένα hypercar, που κατασκευάζεται με προδιαγραφές Formula 1- και πιο συγκεκριμένα, εκτός όλων των άλλων ιδιαιτεροτήτων, χρησιμοποιεί κινητήρα ίδιο με εκείνον που βρίσκετε στα αγωνιστικά μονοθέσια της ομάδας της Mercedes στην F1.
Το αυτοκίνητο έχει εκρηκτικές επιδόσεις χάρη στους 1.063 ίππους του υβριδικού V6 κινητήρα των 1,6 λίτρων που συνδυάζεται και με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες, με όλα αυτά να έχουν ως αποτέλεσμα: 0-100 km/h σε 2,9'', 0-200 km/h σε 7,0" και τελική ταχύτητα 352 km/h.
Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό, που τον ταλαιπωρεί και ενδέχεται να απουσιάσει από το ντέρμπι της Κυριακής (23/1) με τη Λίβερπουλ, ενώ σοβαρότερο πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζει ο Τζον Στόουνς.
Η κλήρωση για τη φάση των «16» του Europa League. Αντίπαλος του Ολυμπιακού Πειραιώς η Μπόντο Γκλιμτ, ενώ η Στεάουα του Ηλία Χαραλάμπους θα αντιμετωπίσει την Λιόν.
Μεγάλα ραντεβού για την Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη και την Μπριζ του Χρήστου Τζόλη που θα αντιμετωπίσουν Μπαρτσελόνα και Άστον Βίλα αντίστοιχα. Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των «16»