Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε ντέρμπι, αφού οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με τους Καβαλίερς να διατηρούν ελαφρύ προβάδισμα, όμως οι Μπουλς με Ντράμοντ και Βούτσεβιτς κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 103-103, στέλνοντας το ματς στην παράταση.
Στο έξτρα ημίωρο οι «Ταύροι» είχαν περισσότερες δυνάμεις και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια τεράστια νίκη, απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της ανατολικής περιφέρειας.
O ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν με 35 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Μπουλς, με τον Νίκολα Βούτσεβιτς να ακολουθεί με 24 πόντους, 13 ριμπάουντ και 5 ασίστ.
Για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς ξεχώρισε ο Έβαν Μόμπλεϊ, που είχε 25 πόντους, 13 ριμπάουντ και 4 μπλοκ, με τον Ντάριους Γκάρλαντ να ακολουθεί με 23 πόντους, 2 ριμπάουντ και 5 ασίστ.
Sdna.gr