Ο Λουίς Φίγκο σχολίασε τη νέα γενιά των Galacticos με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ τόνισε πως χωρίς εκείνον το ποδόσφαιρο θα ήταν χειρότερο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ρεάλ, ούσα στην κορυφή και το +6 από τη Ζιρόνα, οδεύει στην επιστροφή της κατάκτησης της La Liga. Ένας από τους θρύλους της ομάδας, ο Λουίς Φίγκο μίλησε για τη νέα γενιά των Galacticos με αφορμή τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ.

Μάλιστα, ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος θα είχε θέση σε αυτή την ομάδα: "Συνήθως δεν μιλώ για τον εαυτό μου, αλλά ήμουν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αν δεν είχα θέση σε μια οποιαδήποτε ομάδα, το ποδόσφαιρο θα ήταν χειρότερο.

Ή αυτοί που με επέλεξαν θα ήταν πολύ κακοί. Θα σήμαινε δηλαδή ότι δεν καταλάβαιναν το ποδόσφαιρο".

Όσον αφορά τον Μπέλιγχαμ είπε: "Είναι εντυπωσιακό, στην ηλικία του δείχνει ωριμότητα, γνωρίζαμε ήδη την ποιότητα, αλλά το να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα σε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο, σε μια ομάδα, είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι".

Στη συνέχεια σχολίασε τη συμφωνία με τον Εμπαπέ: "Τα νέα για τους Galacticos δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, αλλά χωρίς αμφιβολία η Ρεάλ έχει μια υπέροχη γενιά παικτών.

Είναι ταλαντούχοι νέοι. Πρέπει να δεις τα αποτελέσματα, πέρα από το ταλέντο, αυτό που μένει στο ποδόσφαιρο στο τέλος είναι η νίκη, είναι τα αποτελέσματα. Είναι το πιο σημαντικό".

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος στις 24 Ιουλίου του 2000, η Ρεάλ κάλυψε τη ρήτρα των 62.000.000 ευρώ και απέκτησε τον Λουίς Φίγκο από τη "μισητή" της αντίπαλο.

Ο τότε ηγέτης της Μπαρτσελόνα αποδέχθηκε την -οικονομικά ανώτερη- προσφορά των "μερένγκες" και μετακόμισε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, για να γίνει ο ποδοσφαιριστής που λατρεύτηκε και μισήθηκε από την ίδια ομάδα, όσο λίγοι στον κόσμο.

Πηγή: sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!-ThemaSports
06/05 @ 23:59

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!

Αυτή δεν είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει τεράστιο θέμα. Πάει να χαθεί ολόκληρη η σεζόν. Μπορεί να μην βρεθεί καν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα χρονιά το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ. Βίωσε ένα βράδυ που δύσκολα θα ξεχαστεί. Η Κρίσταλ Πάλας την «πάτησε», επικράτησε με 4-0, θυμίζοντας εποχές… 1972!

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν! -ThemaSports
06/05 @ 23:56

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν!

Μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Φρίουλι», Νάπολι και Ουντινέζε βλέπουν ολόκληρες τις χρονιές τους να απειλούνται περισσότερο από ποτέ!

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες

Παρελθόν από την Αστάνα στην οποία είχε πάρει μεταγραφή στις αρχές Μαρτίου αποτελεί ο Καρλίτος ο οποίος αποχώρησε και αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!-ThemaSports
06/05 @ 21:35

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!

Η Αταλάντα τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Σαλερνιτάνα, αλλά έκανε την ανατροπή (1-2) για να πάρει την τρίτη διαδοχική της νίκη και να βρεθεί σε θέση… Champions League, έχοντας και ματς λιγότερο.

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
06/05 @ 20:51

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος για τη ρεβάνς της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ντίμπου Μαρτίνες, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του.

«Πάντα η Σίτι, με κάθε τρόπο»: Με 98, με 93, με 89 βαθμούς, και με τις Λίβερπουλ -Άρσεναλ να… αναρωτιούνται «γιατί»!-ThemaSports
06/05 @ 20:59

«Πάντα η Σίτι, με κάθε τρόπο»: Με 98, με 93, με 89 βαθμούς, και με τις Λίβερπουλ -Άρσεναλ να… αναρωτιούνται «γιατί»!

Συνέβη μία, έγινε και δεύτερη φορά, επαναλήφθηκε και 3η και οδεύουμε ολοταχώς για… τέταρτη. Αλήθεια, είναι εφικτό η Μάντσεστερ Σίτι να χάσει το πρωτάθλημα στις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League, ενώ γνωρίζει πως με… απόλυτο, θα πανηγυρίσει η ίδια;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ