Με έναν «διαστημικό» Πάουλο Ντιμπάλα, που πέτυχε χατ-τρικ, η Ρόμα κέρδισε την Τορίνο με 3-2 (26/02) και συνεχίζει να κυνηγά την 4η θέση της Serie A, έπειτα από 26 αγωνιστικές.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Μαγικός» Πάουλο Ντιμπάλα! Ο Αργεντινός επιθετικός τα έκανε όλα για την ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, σημείωσε τρία γκολ και χάρισε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη Ρόμα!

Οι «τζιαλορόσι» κέρδισαν με 3-2 (26/02) στο Ολίμπικο την Τορίνο, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A, και έτσι βρίσκονται στο -4 από την 4η θέση και την Μπολόνια.

Ο Ντιμπάλα άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα στο 42ο λεπτό, αλλά ο Ζαπάτα είχε απάντηση μόλις δύο λεπτά αργότερα, κάνοντας το 1-1 με κεφαλιά.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ρόμα όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 58’, πήρε την μπάλα έξω από την μεγάλη περιοχή, «κεραυνοβόλησε» τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς από τα 25 μέτρα για το 2-1 και αμέσως έτρεξε στην αγκαλιά του προπονητή του!

 

Μάλιστα, έφτασε και σε τρίτο προσωπικό τέρμα, στο 69’! Ο Λουκάκου μοίρασε υπέροχα στον Ντιμπάλα, εκείνος πλάσαρε ιδανικά και έγραψε το 3-1, «κλειδώνοντας» τη νίκη για τους γηπεδούχους.

 

Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 89ο λεπτό, έπειτα από αυτογκόλ του Χάουσεν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόμα (Ντε Ρόσι): Σβίλαρ, Μαντσίνι, Σμόλινγκ (78’ Χάουσεν), Εντικά, Κρίστενσεν, Κριστάντ, Παρέδες (65’ Μπόβε), Ανχελίνο (64’ Σπινατσόλα), Πελεγκρίνι (86’ Σάντσες), Ντιμπάλα, Αζμούν (65’ Λουκάκου)

Τορίνο (Τζούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζιτζί, Λοβάτο (14’ Σαζόνοφ), Μασίνα (81’ Ίλιτς), Μπελανόβα, Γκινείτις (80’ Λινέτι), Ρίτσι, Λάζαρο (62’ Ροντρίγκες), Βλάσιτς, Σανάμπρια (81’ Οκερέκε), Ζαπάτα

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!-ThemaSports
01/07 @ 17:02

Επίσημο: Στην Μπενφίκα έως το 2029 ο Παυλίδης!

Την απόκτηση του Βαγγέλη Παυλίδη ανακοίνωσε η Μπενφίκα, με τον Έλληνα επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο έως το 2029.

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα! -ThemaSports
01/07 @ 16:32

«Δεν κάνουν ούτε σέντρα»: Η Ελλάδα στον τελικό, οι Τσέχοι… σπίτι τους, με μία προφητική δήλωση Δέλλα!

Τρέλα, όνειρα και φαντασία. Πόσες ακόμα λέξεις χωράνε, για να περιγράψει κάποιος την στιγμή που ο Τραϊανός Δέλλας στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Τσέχων, μία ημέρα σαν και σήμερα (01/07) το 2004, για να στείλει την Ελλάδα στον τελικό του EURO!

Επίσημο: Παίκτης της Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος!-ThemaSports
01/07 @ 07:45

Επίσημο: Παίκτης της Νιούκαστλ ο Βλαχοδήμος!

Τα ξημερώματα, στις 3 το πρωί συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος έστειλε το πρώτο του μήνυμα.

Αριθμοί που «ΖΑΛΙΖΟΥΝ»: H Αλ Καντισίγια προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Ικάρντι!-ThemaSports
30/06 @ 19:10

Αριθμοί που «ΖΑΛΙΖΟΥΝ»: H Αλ Καντισίγια προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Ικάρντι!

Την επιθυμία της να δημιουργήσει μια ομάδα γεμάτη αστέρες είναι η Αλ Καντισίγια καθώς μετά την επικείμενη απόκτηση του Νάτσο, φιλοδοξεί να αποκτήσει και τον Μάουρο Ικάρντι με ένα υπέρογκο συμβόλαιο!

Και όμως: Θα βγάλει κέρδος 27 εκατ. ευρώ από ταλεντάρα που αγόρασε πέρσι και... δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα της!-ThemaSports
30/06 @ 17:33

Και όμως: Θα βγάλει κέρδος 27 εκατ. ευρώ από ταλεντάρα που αγόρασε πέρσι και... δεν αγωνίστηκε ποτέ με τη φανέλα της!

Τον 19χρονο εξτρέμ, Γιανκούμπα Μίντεχ, αποκτά η Μπράιτον από τη Νιούκαστλ. Κέρδος 27 εκατ. ευρώ για τις «καρακάξες», που αγόρασαν τον παίκτη πέρυσι και τον έδωσαν κατευθείαν δανεικό στη Φέγενορντ.

Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του deal για Κάστανο!-ThemaSports
30/06 @ 16:51

Θέμα χρόνου η ολοκλήρωση του deal για Κάστανο!

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση του deal ανάμεσα σε Σαλερνιτάνα και Βερόνα για τον Γρηγόρη Κάστανο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ