Ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Λειψία για τον Σέσκο η Άρσεναλ

Ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τη Λειψία για τον Σέσκο η Άρσεναλ

Τις διαπραγματεύσεις με τη Λειψία για την απόκτηση του 21χρονου Σλοβένου επιθετικού, Μπέντζαμιν Σέσκο, ξεκίνησε η Άρσεναλ σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports».

Σέσκο ο εκλεκτός της Άρσεναλ για την κορυφή της επίθεσής της!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του γερμανικού «Sky Sports», οι Λονδρέζοι ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις τους με τη Λειψία για την απόκτηση του 21χρονου Σλοβένου, ελπίζοντας να μπορέσουν να αποσπάσουν το «ναι» της ομάδας της Bundesliga χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλουν τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 80 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Ο Σέσκο αγωνίζεται στους «ταύρους» από το καλοκαίρι του 2023, έχοντας έκτοτε 87 εμφανίσεις με 39 γκολ, έχοντας νωρίτερα κάνει γνωστό το όνομά του στον ποδοσφαιρικό κόσμο, στην Αυστρία και φορώντας τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση στη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα

Κρίσιμη συνάντηση στη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα

Έπονται εξελίξεις για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα.