Themasports teamΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, δίνουν τη δική τους «μάχη» για τον φετινό τίτλο στη Stoiximan Super League, κι όσο κι αν νομίζουμε πως στην έως τώρα κούρσα, όλοι την έχουν «πάθει», όπως οι «πράσινοι» απέναντι στην Κηφισιά, κάνουμε λάθος!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναθηναϊκός υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη βαθμολογική του απώλεια, σε ματς στο οποίο βρέθηκε να προηγείται στο σκορ και μάλιστα, εντός έδρας.
Η Κηφισιά έκανε ό,τι και η Λαμία στη Λεωφόρο, έχοντας βέβαια το πλεονέκτημα του παραπάνω παίκτη, μετά την αποβολή του Σένκεφελντ.
Δεν είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει φέτος, καθώς, μαζί με την ΑΕΚ, έχουν «πετάξει» τους περισσότερους βαθμούς με αυτόν τον τρόπο. Συγκεκριμένα, δώδεκα στο σύνολο!
Οι άλλοι δύο εκ των διεκδικητών, δε «σπαταλούν» εξίσου εύκολα το προβάδισμα τους και ένας εξ’ αυτών, μάλιστα, δεν έχει χάσει ούτε βαθμό σε παιχνίδια στα οποία πήρε προβάδισμα στο σκορ!
Ο λόγος, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος κάθε φορά που προηγείται σε ένα ματς, φροντίζει να εξασφαλίσει πως στο τελευταίο σφύριγμα, θα είναι αυτός ο νικητής.
Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ μόνο μία φορά υπέστη κάτι τέτοιο, όταν ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ του στέρησε ένα μεγάλο «διπλό» στη Λεωφόρο, στο 90+6'!
Ας δούμε αναλυτικά τις απώλειες των διεκδικητών του τίτλου στη Stoiximan Super League, σε παιχνίδια που βρέθηκαν σε οποιαδήποτε στιγμή, μπροστά στο σκορ:
ΑΕΚ
4η αγωνιστική: ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1 (22΄Πόνσε / 38΄Ελ Κααμπί)
10η αγωνιστική: Κηφισιά-ΑΕΚ 1-1 (58΄ Σνάιντερλεν (αυτογκόλ) / 85΄ Βαφέας)
14η αγωνιστική: Παναιτωλικός-ΑΕΚ 2-2 (2΄Γκαρσία, 14΄Ελίασαον / 37΄Ζοάο Πέδρο (πέναλτυ), 65΄ Μπαλντασάρα)
15η αγωνιστική: Πανσερραϊκός-ΑΕΚ 2-2 (16΄Ρότα, 45΄Γκαρσία / 39΄, 94΄Θυμιανής)
18η αγωνιστική: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 2-2 (24΄, 96΄(πέναλτυ) Γκαρσία / 31΄Γιεντβάι,66΄ Αραο )
22η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 (47΄ Ελίασον / 89΄ Κεντζιόρα)
ΠΑΟΚ
7η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-2 (19΄ Τόμας, 58΄Ζίβκοβιτς / 32΄ Παλάσιος, 96΄ Γερεμέγεφ)
Παναθηναϊκός
5η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2 (10΄ Τζούρισιτς / 36΄ Τσούμπερ, 70΄ Πινέδα)
14η αγωνιστική: Ατρόμητος- Παναθηναϊκός 3-2 (45+2΄ Γκονζάλεζ, 50΄ Βέργος, 64΄ Ρομπάιγ / 38΄, 93΄(πέναλτυ) Ιωαννίδης)
18η αγωνιστική: ΑΕΚ- Παναθηναϊκός 2-2 (24΄, 96΄(πέναλτυ) Γκαρσία / 31΄Γιεντβάι,66΄ Αραο )
23η αγωνιστική: Παναθηναϊκός- Λαμία 2-2 (45+3΄ Μπερνάρντ, 59΄ Γιερεμέγιεφ / 45+1΄ Καρλίτος, 68΄ Τσιλούλης)
24η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-Κηφισιά 1-1 (37΄ Παλασιος / 68΄Αράο (αυτογκόλ))
www.bnsports.gr
Μπορεί η Εθνική μας να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, όμως της απομένει άλλος ένας αγώνας για να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2025.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/11 @ 16:27
Ο Ηρακλής πέρασε από την Αρκαδία χάρη σε σωτήριο πέναλτι του Ντουρμισάι στο δεύτερο ημίχρονο για το 1-0 επί του Asteras AKTOR B, ώστε να παραμείνει στην κορυφή και να προσπεράσει ξανά τη Νίκη Βόλου.
16/11 @ 15:14
Σύμφωνα με τον Νικολό Σκίρα, τέσσερις ομάδες της Premier League και η Νάπολι έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Χρήστο Μουζακίτη του Ολυμπιακού.
16/11 @ 11:52
Από το απόγευμα του Σαββάτου, ο Ντούσαν Κέρκεζ είναι ο αντικαταστάτης του Λεωνίδα Βόκολου στον πάγκο του Ατρόμητου.
16/11 @ 10:42
Η ώρα για την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Αλαφούζου έφτασε. Απόψε (16/11) στις 21:30 ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού θα μιλήσει για το παρόν, το μέλλον αλλά και τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν και αφορούν τον Αθηναϊκό σύλλογο.
15/11 @ 23:08
Η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για τους συλλόγους της Stoiximan Super League και για εμάς μία ευκαιρία για να ανατρέξουμε σε κάποια στατιστικά.
15/11 @ 22:35
Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντούσαν Κέρκεζ με συμβόλαιο για 1,5 χρόνο, με τον νέο τεχνικό της ομάδας να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις.
BEST OF THEMASPORTS