«Το πρώτο 45λεπτο ήταν ισορροπημένο. Οι δυο ομάδες πάλεψαν πολύ και πρέσαραν καλά η μια την άλλη. Δεν είδαμε σπουδαία πράγματα από τις ομάδες. Στα πέντε τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου χάσαμε κάπως τον έλεγχο και η Ανόρθωση έγινε κάπως πιο επικίνδυνη.
Στο 2ο ημίχρονο προσπάθησαν και οι δυο ομάδες να κάνουν το παιχνίδι του. Κατά την άποψη μου, στο τελευταίο μισάωρο η ομάδα μου ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο. Είχαμε καλές ευκαιρίες, θα μπορούσε να σκοράρουμε στο τελευταίο 15λεπτο. Δεν είχαμε το καλύτερο αποτέλεσμα που θέλαμε. Αν η Ανόρθωση συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτή τη συμπεριφορά στο γήπεδο της, θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες. Είμαστε ακόμα πρώτοι και τώρα πρέπει να αρχίσουμε την προετοιμασία μας για το ματς με την Πάφο».
Για τον Κονσταντίνοφ: «Είναι κακό που τον χάσαμε αλλά και ο Πέτροβιτς είναι πολύ καλός σε αυτή τη θέση».
Για τον Εντονγκαλά: «Ο Εντονγκαλά είχε κάνει μόνο δυο προπονήσεις μέσα στη βδομάδα».
Μιλώντας στον Super Sport FM ο Τάκης Αντωνίου, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής, αλλά και διοικητικό στέλεχος του ΑΠΟΕΛ, ρωτήθηκε ανάμεσα σε άλλα, αν θα ήθελε να μείνει στην ομάδα ο Μάγιερ.
Στο στόχαστρο της Καραμπάχ βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Μαρκίνιος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «apasport.az», όμως όπως αναφέρεται, όταν οι Αζέροι άκουσαν τις απαιτήσεις των «γαλαζοκιτρίνων», απέσυραν το ενδιαφέρον τους!
Στο μπλοκάκι του Ουρουγουανού προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Πάμπλο Γκαρσία, είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr.