Άνετο διπλό της ΑΕΛ επί της ΕΝΑΔ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Άνετο διπλό της ΑΕΛ επί της ΕΝΑΔ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Με το διπλό έφυγε η Payabl. EKA ΑΕΛ από τον Άγιο Δομέτιο, επικρατώντας με 91-47 της ΕΝΑΔ, και κορυφαία την Dickey με 20 πόντους, 6 ασίστ και 9 ριμπάουντ.

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά στο παρκέ και προηγήθηκε με 5-0 στο 3’. Με εύστοχη βολή της Μερκούρη στο ίδιο λεπτό μείωσε η ΕΝΑΔ σε 5-1, και στο 5’ το τρίποντο τους Πουσιαπακέ έκανε το 6-7. Η ομάδα της Λεμεσού αύξησε τη διαφορά στο +6 (6-12) στο 6’, και το δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 12-21.

Οι γηπεδούχες προσπάθησαν να μπουν καλύτερα στη δεύτερη περίοδο, μείωσαν σε 22-17 στο 12’, όμως οι φιλοξενούμενες διατηρούσαν το προβάδισμα τους και με βολή η Παπαδούρη διαμόρφωσε το 26-19. Στο τελευταίο τρίλεπτο του ημιχρόνου οι «γαλαζοκίτρινες» Λεμεσού πέτυχαν 10 σερί πόντους για το 43-26.

Το τρίτο δεκάλεπτο η ΑΕΛ ήταν αρκετά πιο επιθετική, πετυχαίνοντας 31 πόντους σύνολο, με την ΕΝΑΔ από την άλλη να μετρά 9 πόντους, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 36-74. Η ομάδα της Λεμεσού έλεγχε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και πήρε το ροζ φύλλο αγώνος με 91-47.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-21, 26-43, 35-74, 47-91.

Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ (Χρίστος Στυλιανίδης): Πουσιαπακέ 9 (1), Τσολιά 4, Μερκούρη 12, Αθανασίου 17 (3), Bogangabe Lee 5 (1), Παρπούνα, Ερεβμπεναγκιέ,

Payabl. EKA ΑΕΛ WBC (Γιώργος Παλάλας): Παπαδούρη 11, Μιχαήλ 6, Dickey 20 (2), Οικονομίδου 4, Γεωργίου 17, Μαυρουδή 10 (3), Παπαλλά 19, Φτερούδη 4

*Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα*

Από ιστοσελίδα ΚΟΚ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Αυτά είναι τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026!

Αυτά είναι τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026!

Οι ΗΠΑ, το Μεξικό και ο Καναδάς έχουν επιλέξει συνολικά 16 γήπεδα για να φιλοξενήσουν το Μουντιάλ 2026, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να «καταλαμβάνουν» τη μερίδα του λέοντος, ενώ έγιναν γνωστοί και οι όμιλοι του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026.