Σακκάς: «Είναι ένα βήμα μπροστά»

Σακκάς: «Είναι ένα βήμα μπροστά»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Κώστας Σακκάς μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα

Τα κυριότερα σημεία:

«Θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε. Παίζαμε με μια ομάδα που μπορεί να ήταν και στο α' γκρουπ. Ατυχήσαμε στη φάση του πέναλτι. Θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ήρθε η απογοήτεση, φυσιολογικά. Δεν τα παρατήσαμε. Ανεβάσαμε απόδοση, προηγηθήκαμε αλλά σε μια άτυχη στιγμή ήρθε η ισοφάριση. Στο τέλος προσπαθήσαμε να μη χάσουμε. Ήταν σημαντικό». 

«Σίγουρα μπορεί να είναι ένα μικρό βήμα, αλλά είναι βήμα μπροστά. Υπάρχουν άλλα 13 παιχνίδια. Υπάρχουν ομάδες στο γκρουπ που είναι μεγαλύτερης δυναμικότητας αλλά πρέπει να πάρουμε βαθμούς και από αυτές τις ομάδες. Μας ευχαριστεί ο ένας βαθμός, χωρίς να είμαι ικανοποιημένος όμως».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλιόπουλος: Ηρέμησε τον έξαλλο Νίκολιτς και συνεχάρη τον Νίστρουπ!

Στον αγωνιστικό χώρο ο Ηλιόπουλος: Ηρέμησε τον έξαλλο Νίκολιτς και συνεχάρη τον Νίστρουπ!

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ντέρμπι, προσπάθησε να ηρεμήσει τον εκνευρισμένο Μάρκο Νίκολιτς και στη συνέχεια έδωσε το χέρι στον Τζέικομπ Νίστρουπ.

BEST OF THEMASPORTS