Σακκάς: «Είναι ένα βήμα μπροστά»

Σακκάς: «Είναι ένα βήμα μπροστά»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Κώστας Σακκάς μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα

Τα κυριότερα σημεία:

«Θέλαμε πολύ να το κερδίσουμε. Παίζαμε με μια ομάδα που μπορεί να ήταν και στο α' γκρουπ. Ατυχήσαμε στη φάση του πέναλτι. Θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Ήρθε η απογοήτεση, φυσιολογικά. Δεν τα παρατήσαμε. Ανεβάσαμε απόδοση, προηγηθήκαμε αλλά σε μια άτυχη στιγμή ήρθε η ισοφάριση. Στο τέλος προσπαθήσαμε να μη χάσουμε. Ήταν σημαντικό». 

«Σίγουρα μπορεί να είναι ένα μικρό βήμα, αλλά είναι βήμα μπροστά. Υπάρχουν άλλα 13 παιχνίδια. Υπάρχουν ομάδες στο γκρουπ που είναι μεγαλύτερης δυναμικότητας αλλά πρέπει να πάρουμε βαθμούς και από αυτές τις ομάδες. Μας ευχαριστεί ο ένας βαθμός, χωρίς να είμαι ικανοποιημένος όμως».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ένα δίλεπτο, δυο καθοριστικές φάσεις και η Μίλαν στο -7 με θρίαμβο στο Derby della Madonnina

Ένα δίλεπτο, δυο καθοριστικές φάσεις και η Μίλαν στο -7 με θρίαμβο στο Derby della Madonnina

Η Μίλαν πήρε το μεγάλο Derby della Madonnina με το 1-0 επί της Ίντερ σε μια «μάχη» που κρίθηκε σε ένα δίλεπτο, όταν ο Μκιταριάν αστόχησε και ο Εστουπινιάν του έδειξε... πώς γίνεται!