Themasports teamΟ Άρης φιλοξενεί (Κυριακή, 25/02, 19:00) την Ομόνοια για την πρεμιέρα των πλέι οφ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η Ελαφρά Ταξιαρχία... μετρά 7 σερί ματς χωρίς ήττα από την Ομόνοια και θέλει να δώσει συνέχεια με νίκη για να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη θέση όπου αυτή την στιγμή είναι ο ΑΠΟΕΛ με 59 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την ομάδα της Λεμεσού.
Η Ομόνοια υπό τις οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου αρχίζει τα πλέι οφ κόντρα στον πρωταθλητή και μόνο με διπλό θα ελπίζει για κάτι... περισσότερο. Χωρίς τους Μπασιρού, Σίμιτς, Ψάλτη αλλά με τους Μάθιους και Ουζόχο ο Ελλαδίτης τεχνικός ετοίμασε το πλάνο του και αναμένεται ότι θα παρατάξει τους πράσινους με πιο... ορθολογικές επιλογές σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.
Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου
19:00 Άρης – Ομόνοια
Στάδιο: ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μάριος
VAR: Kajtazovic Nejc
AVAR: Ευαγόρου Ευαγόρας
Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα
Νέα ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε γύρω στις 16:25 η οποία έγινε αισθητή σε όλη την Κύπρο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/11 @ 20:23
Μπορεί να υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα ωστόσο με την επανέναρξη ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια.
11/11 @ 17:30
Μπορεί να έγραψε ιστορία στο Κυπριακό ποδόσφαιρο ως παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, όμως σε σημερινές ραδιοφωνικές του δηλώσεις, να τονίσει ότι η Ομόνοια είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε ως θετική έκπληξη τον ΑΠΟΕΛ.
11/11 @ 15:40
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport 104 με την Μαρίνα Αργυρού ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.
11/11 @ 21:09
Με αφορμή την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων για το έτος 2025, που είναι παράλληλα και η τελευταία πριν το τέλος του πρώτου γύρου, συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών και ετοιμάσαμε την... ειδική βαθμολογία των ντέρμπι!
11/11 @ 09:34
Έντονη ανακοίνωση από τον ΠΑ.Σ.Π. με αφορμή τον τραυματισμό του Ζοάο Μάριο στο ματς Ακρίτας – Ολυμπιακός για την 10η αγωνιστική. Ο ποδοσφαιριστής είχε μείνει καθηλωμένος στο ασθενοφόρο για αρκετή ώρα, καθώς απουσίαζε δεύτερο από το γήπεδο.
11/11 @ 08:01
Καλεσμένος στο 3ο επεισόδιο της εκπομπής «Ball Boyz on tour», της Cablenet ήταν ο Ντράκοσλαβ Μούσιτς. Στην Κύπρο ήρθε για λογαριασμό της Ομόνοιας αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ στους πράσινους.
BEST OF THEMASPORTS