Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μεαφορμή την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και μίλησε για όλους και για όλα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

Για την Εκλογική συνέλευση: «Να ξεκαθαρίσουμε τί έχει γίνει. Η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργεί επειδή υπάρχει η συμφωνία διαχείρισης. Απλά οι μετοχές είναι στο στάδιο μεταβίβασης από την οικογένεια Πουλλαΐδη στον σύλλογο. Θα προσπαθήσουμε να τρέξουμε τα πράγματα πολύ γρηγορότερα. Σχετίζονται με το οικονομικό κομμάτι. Η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι το Μάιο και μετά θα δούμε πως θα το κάνουμε. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος επενδυτής, είναι σημαντικό να τον αντικαταστήσουμε εμείς που αγαπάμε την Ανόρθωση. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές προκλήσεις για να μπορέσουμε να αναπνεύσουμε».

Αν είναι ενθαρρυντική η ανάδειξη νέου και ενιαίου διοικητικού συμβουλίου: «Βεβαίως είναι ενθαρρυντική. Η Ανόρθωση εδώ και 50 χρόνια είναι μακριά από την Αμμόχωστο. Υπάρχει κόσμος που είναι με την Ανόρθωση που ούτε οι γονείς τους δεν είναι από την Αμμόχωστο. Το DNA μας είναι η Ανόρθωση και η Αμμόχωστος. Αν δεν το αντιληφθούμε, δεν θα έχουμε μέλλον. Στόχος μας να επαναφέρουμε την Ανόρθωση πρωταγωνίστρια σε όλους τους τομείς. Η Ανόρθωση είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, είναι το ιστορικότερο σωματείο. Γέννησε ήρωες. Όταν βλέπουμε στην κερκίδα των οργανωμένων και όχι μόνο, να τραγουδάνε το τραγούδι για την Αμμόχωστο και να σείεται ολόκληρο το Παπαδόπουλος, πέστε μου αν αυτό δεν είναι πρόοδος. Η Ανόρθωση είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί, όπου και να κατοικούμε. Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε δίπλα σε αυτό τον φάρο. Η Ανόρθωση δεν ανήκει σε κανένα, ανήκει στην Αμμόχωστο και στον κόσμο της».

Η ανάγκη για μια δυνατή Ανόρθωση: «Όπου υπάρχουν διαφορετικά κέντρα αποφάσεων, υπάρχουν τριβές και συγκρούσεις. Η Ανόρθωση είναι μία».

Αν θα έρθουν καλύτερες μέρες μετά και την εξέλιξη στα διοικητικά: «Δεν αισιόδοξό, είμαι βέβαιος. Φτάνει να αντιληφθούμε την υποχρέωση μας απέναντι στην Ανόρθωση. Σίγουρα η καλή πορεία της ομάδας πάντα βοηθάει. Εμείς θα προσπαθήσουμε. Είμαστε σε μια μεταβατική περίοδο. Γίναμε αιχμάλωτοι της καλής πορείας που πραγματοποιήσαμε στην αρχή.».

Για τις ανανεώσεις: «Χάσαμε ποδοσφαιριστές πολύ σημαντικούς, όπως ο Γκερέρο αλλά βάλαμε τις βάσεις για το μέλλον. Τεχέρα μένει, Γκερέρο μένει. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Η τελική απόφαση είναι στον κύριο Πριέτο».

Για τους Κύπριους που αγωνίζονται λιγότερο στην ομάδα: «Με ενοχλεί όπου η Εθνική έχει τις αποδόσεις που έχει. Σας ρωτώ, από την πέρα που βάλαμε το πρόστιμο για τους 2 ποδοσφαιριστές που πρέπει να αρχίσουν στην ενδεκάδα, είδαμε πρόοδο στην Εθνική; Νομίζω η Ανόρθωση από τις ομάδες που είναι στο πρώτο γκρουπ, χρησιμοποιεί τους περισσότερους Κύπριους. Σίγουρα θα ήθελα να έχουμε περισσότερους Κύπριους παίκτες».

Αν δέχθηκαν κρούση για τον Αντόνιο Πριέτο: «Επίσημά δεν μας ενόχλησε κάνεις, ανεπίσημα εννοείται».

Για το αν είναι ευχαριστημένοι με τον Γκαγιέγο: «Η δουλεία του φαίνεται στο γήπεδο. Δεν είναι μόνο να είμαστε ευχαριστημένοι ή αν είναι αυτός. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι το ματς της Κυριακής. Είναι καθοριστική βδομάδα».

Για τον επενδυτή και αν υπήρξε ενδιαφέρον: «Όχι. Δεν υπάρχει κανένας επενδυτής. Έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες με διάφορους τρόπους. Και με επαγγελματίες συνεργάτες για να βρούμε τέτοιου είδους επενδυτές. Έχουν δείξει αρχικό ενδιαφέρον αλλά θα πω μας ερωτεύονται αλλά δεν μας παντρεύονται».

Για το οικονομικό πρόβλημα και τις οφειλές στους παίκτες: «Βεβαίως δεν είμαστε απόλυτα συνεπείς με τις οφειλές των ποδοσφαιριστών. Υποχρεώσεις από παλιά μας ανάγκασαν να χρησιμοποιήσουμε σημαντικά ποσά από τον φετινό προϋπολογισμό. Μου κάνει εντύπωση όμως. Υπάρχουν ομάδες που έχουν εξίσου σημαντικό οικονομικό πρόβλημα και κανένας δεν ασχολείται. Δεν μιλάω για το ΑΠΟΕΛ».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ με διπλό επί του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο-ThemaSports
23/04 @ 20:11

ΒΙΝΤΕΟ με διπλό επί του ΑΠΟΕΛ στο κύπελλο

Το ποστάριαμα της Ανόρθωσης..

Κινητοποίηση Κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Συνάντηση στη Λεμεσό-ThemaSports
23/04 @ 11:54

Κινητοποίηση Κτηματικής για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» - Συνάντηση στη Λεμεσό

Δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, τα μέλη του ΔΣ της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ (ιδιοκτήτριας εταιρίας του Αντώνης Παπαδόπουλος») για να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις, ούτως ώστε να μην χαθεί η έδρα της ομάδας.

Συνεχίζονται οι εισφορές του κόσμου της «Κυρίας» για το «Α. Παπαδόπουλος» - Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι τώρα-ThemaSports
23/04 @ 11:37

Συνεχίζονται οι εισφορές του κόσμου της «Κυρίας» για το «Α. Παπαδόπουλος» - Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι τώρα

Ως γνωστό, με χθεσινή τους ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης γνωστοποίησαν το πλάνο τους για εξόφληση του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Τέλος και ο Φερέιρα ο οποίος θα κάνει προσφυγή στη FIFA για τα δεδουλευμένα του...-ThemaSports
23/04 @ 09:37

Τέλος και ο Φερέιρα ο οποίος θα κάνει προσφυγή στη FIFA για τα δεδουλευμένα του...

Συνεχίζεται η αποχώρηση ποδοσφαιριστών από το «Αντώνης Καράς»...

ANOΡΘΩΣΗ: Το πλάνο των «Μαχητών» για να σώσουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος»-ThemaSports
22/04 @ 19:23

ANOΡΘΩΣΗ: Το πλάνο των «Μαχητών» για να σώσουν το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης, με την οποία παρουσιάζουν το πλάνο τους για την εξόφληση του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αξιοπρέπεια/ΑΝΟΡΘΩΣΗ-ThemaSports
23/04 @ 21:23

Αξιοπρέπεια/ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Αυτό πρέπει να κάνει η Ανόρθωση στα τελευταία δύο ματς της σεζόν

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ