Πόλυς Χαραλάμπους

Ντε Λούκας και Πέρετζ, θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια. Χθες το απόγευμα έγινε γνωστό, ότι ο Ισραηλινός χαφ του Απόλλωνα προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία, για βιαιοπραγία εναντίον του από τον αμυντικό της ΑΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Λίγο αργότερα, διέρρευσε από το γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο, ότι ο αμυντικός από την Δομινικανή Δημοκρατία, θα καταγγείλει τον Πέρετζ για ρατσιστική επίθεση στην αστυνομία, όπως και σε άλλες αρμόδιες Αρχές. Φέρεται μάλιστα, να έχει την στήριξη συμπαιχτών του, που είναι έτοιμοι να μαρτυρήσουν υπέρ του, αν και εφόσον χρειαστεί...

Με την πολυσυζητημένη υπόθεση, που έλαβε χώρα προχθές μετά τη λήξη του ντέρμπι κυπέλλου Απόλλων-ΑΕΛ στο γήπεδο "Άλφαμεγα", ως γνωστό θα ασχοληθεί ο αθλητικός δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν, για την λήψη απόφαση οι αναφορές του Ιταλού ρεφ Ζουφέρλι στην έκθεση που έκανε για το περιστατικό. 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής-ThemaSports
07/07 @ 10:46

Παραμένει Λέοντας ο Μακρής

Συνεχίζει στο λιμάνι του ο Ανδρέας Μακρής

Ενημέρωση για τα διαρκείας-ThemaSports
05/07 @ 15:45

Ενημέρωση για τα διαρκείας

Διευκρινιστική ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφορικά με τους τρόπους πληρωμής των εισιτηρίων διαρκείας.

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal-ThemaSports
05/07 @ 12:25

Στην Αυστρία οι αγώνες της ΑΕΛ για το Champions League Futsal

Η αυστριακή ASKÖ FC Diamant Linz, η ΑΕΚ Αθηνών και η Αμπερντίν FA θα είναι οι αντίπαλοι της ΑΕΛ στην προκριματική φάση της διοργάνωσης UEFA Futsal Champions League 2024-2025.

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς-ThemaSports
05/07 @ 08:06

Πάνε δανεικοί Κύπριοι παίχτες – Ενημερώθηκε ο Μιχάλης Κολιάς

Αν και ακόμα στην ΑΕΛ δεν άρχισαν ουσιαστική δουλειά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μερικοί παίχτες γέννημα – θρέμμα, ενημερώθηκαν ότι είναι εκτός πλάνων…

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες-ThemaSports
06/07 @ 21:44

Ρίχνουν τον μέσο όρο ηλικίας - ΕΝΙΣΧΥΣΗ με προσδοκίες

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται στην ΑΕΛ, με τους Κόλμαν και Γιάννου να «σκανάρουν» βιογραφικά, ώστε να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ενόψει της νέας σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ