Ο εκ. Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου στις επίσημες τοποθετήσεις του ανέλυσε το σκεπτικό για την πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου ως Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε για Αναστασίου:

– Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: Η πρόσληψη του κ. Αναστασίου εντάσσεται στο πλαίσιο των όσων είχε δηλώσει ο Πρόεδρος στην πρόσφατη συνέντευξή του, σχετικά με αλλαγές όσο αφορά το ποδοσφαιρικό μας τμήμα. Αυτή την χρονική περίοδο ο Πρόεδρος έχει αναλάβει προσωπικά μια βαθιά αξιολόγηση των δεδομένων στην ομάδα και μέσα από αυτή τη διαδικασία, σε συνεργασία με τη Διοίκηση, θα καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα και αποφάσεις. Αποφασίστηκε η δημιουργία αυτής της θέσης στην ομάδα, του Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού και κρίθηκε ότι ο κ. Αναστασίου είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει αυτόν τον σημαντικό ρόλο, κυρίως λόγω της μακράς εμπειρίας που έχει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, των γνώσεων που αποκόμισε όλα αυτά τα χρόνια, του δικτύου που ανέπτυξε, ενώ επίσης είναι ένας άνθρωπος που δούλεψε ξανά στην ΟΜΟΝΟΙΑ, γνωρίζει τον Σύλλογο, το εκτόπισμα, τον χαρακτήρα και τη δυναμική του, ενώ στην εξίσωση μπαίνει και το γεγονός ότι ο Πρόεδρος και ο κ. Αναστασίου έχουν συνεργάστηκαν ξανά. 

– ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ: Όπως αναφέραμε και στην ανακοίνωσή μας, ο κ. Αναστασίου προσλήφθηκε στη θέση του Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού με συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο του 2026. Υπό τη θέση αυτή θα παρακολουθεί και θα συμμετέχει στον κύκλο εργασιών της Ποδοσφαιρικής ομάδας και της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και επίσης θα αποτελεί Σύμβουλο της Διοίκησης επί ποδοσφαιρικών ζητημάτων. Σε συνεργασία με τον νέο Προπονητή και το Τμήμα Σκάουτινγκ θα έχουν υπό την ευθύνη τους τον προγραμματισμό, δηλαδή – ανάμεσα σε άλλα – την αξιολόγηση του ρόστερ μας, τον εντοπισμό των μεταγραφικών μας αναγκών και την πρέπουσα στελέχωση της ποδοσφαιρικής ομάδας, ενόψει και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Απ’ εκεί και πέρα, λόγω της ανάγκης που δημιουργήθηκε με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον κ. Ρέιχνταλ, ο κ. Αναστασίου θα είναι υπηρεσιακός προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο κ. Αναστασίου έχει αναλάβει άμεσα τη θέση για την οποία προσλήφθηκε, δηλαδή του Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού και συνεπώς έχει αναλάβει άμεσα και τα καθήκοντα που απορρέουν από τη θέση αυτή, όπως τα έχουμε περιγράψει προηγουμένως.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον-ThemaSports
22/04 @ 22:24

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον

Στη νέα εκπομπή TOTAL GREEN έγινε αναφορά στα αγωνιστικά δεδομένα της Ομόνοιας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
22/04 @ 17:45

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια παρουσιάζει την παρακάμερα της ήττας από την ΑΕΚ...

Ομόνοια: Ο Αναστασίου δεν είχε και αυτό το... αντίδοτο-ThemaSports
22/04 @ 19:32

Ομόνοια: Ο Αναστασίου δεν είχε και αυτό το... αντίδοτο

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ και βγήκε εκτός της κούρσας του πρωταθλήματος.

Ομόνοια: Τα εισιτήρια για το ντέρμπι αιωνίων! -ThemaSports
22/04 @ 11:54

Ομόνοια: Τα εισιτήρια για το ντέρμπι αιωνίων!

Ενημέρωση από την Ομόνοια, για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ομόνοια: Τα βρίσκει σκούρα κόντρα στην ΑΕΚ!-ThemaSports
22/04 @ 09:30

Ομόνοια: Τα βρίσκει σκούρα κόντρα στην ΑΕΚ!

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική και τέθηκε εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

ΕΚΤΟΣ / ΟΜΟΝΟΙΑ-ThemaSports
22/04 @ 08:23

ΕΚΤΟΣ / ΟΜΟΝΟΙΑ

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ