Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός: Από την… κόλαση στον παράδεισο!

Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός: Από την… κόλαση στον παράδεισο!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη, έχοντας προίκα το 1-0 του Φαλήρου, την οποία καλείται να προστατέψει, ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Conference League.

Από τη Βουδαπέστη με στόχο τον επόμενο γύρο ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας (22:00, Cytavision Sports 3HD) τη Φερεντσβάρος με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προίκα το υπέρ τους 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» με το γκολ του Ελ Κααμπί, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Οπότε, σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων με ένα γκολ διαφορά, η αναμέτρηση θα οδηγηθεί σε ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί θα λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός, εκτός από το υπέρ του σκορ από τον πρώτο αγώνα, θέλει να εκμεταλλευτεί και τον παράγοντα ψυχολογία, η οποία είναι ανεβασμένη στα ύψη έπειτα από το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα του ΠΑΟΚ, αλλά και λόγω της βελτίωσης που δείχνει. Το ντεζαβαντάζ των Πειραιωτών έναντι των Ούγγρων είναι το γεγονός ότι αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ η Φερεντσβάρος πήρε ρεπό και γέμισε μπαταρίες ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με 22 παίκτες στη Βουδαπέστη και ανάμεσά τους είναι και ο Κίνι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά» λόγω τραυματισμού. Υπενθυμίζεται ότι εκτός λίστας είναι οι Ναβάρο, Μπιανκόν, Ζ. Μαρτίνς (τραυματίας), Βέζο, Καμπράλ, Άμπι και Μπρίνιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αλεξανδρόπουλος, Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο λόγος που δεν γίνεται deal της ΑΕΛ με Άλβες τον Γενάρη…

Ο λόγος που δεν γίνεται deal της ΑΕΛ με Άλβες τον Γενάρη…

Πάνε μερικές εβδομάδες, που γνωστοποιήσαμε ότι ο Βανά Άλβες, είναι δεδομένο ότι θα αλλάξει επαγγελματική «στέγη», ίσως και πριν τη λήξη του συμβολαίου του με τον Άρη (Μάη του 2026).