Στην πρεμιέρα των πλέι-οφ και πλέι-άουτ, οι τρεις Λεμεσιανές ομάδες, Άρης, Απόλλων και ΑΕΛ που χρησιμοποιούν ως έδρα το στάδιο «Αλφαμέγα» θα αγωνιστούν εντός έδρας!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μάλιστα, η ΚΟΠ όρισε τα παιχνίδια σε τρεις συνεχόμενες μέρες, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των υπευθύνων του νέου γηπέδου Λεμεσού.
Πιο συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο 24/02 (18:00), η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΖ για την 1η αγωνιστική του Β' γκρουπ και την Κυριακή 25/02 (19:00) για την πρεμιέρα του Α' γκρουπ, ο Άρης θα κοντραριστεί είτε με την Ομόνοια, είτε με την Πάφο.
Το... παζλ συμπληρώνεται τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου (19:00), όταν ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τη Δόξα ή τον Οθέλλο για το Β' γκρουπ!
Ο ορισμός των αγώνων της πρεμιέρας της Β' φάσης προκάλεσε λοιπόν τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του νέου γηπέδου Λεμεσού, η οποία εκφράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του σταδίου «Αλφαμέγα» στα social media με το πιο κάτω ποστάρισμα:

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης μπαίνει σε ενταντικούς ρυθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 14:23
Σημαντική στιγμή για το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ καθώς κατάφερε να πάρει άδεια και να μπει για πρώτη φορά σε παιχνίδι e sports και πιο συγκεκριμένα στο uflgame.
30/05 @ 12:33
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, με αφορμή την προδιαγραφόμενη συμφωνία τους με το σωματείο ΕΝ Ύψωνα, για να χρησιμοποιεί ως έδρα το Τσίρειο για τη νέα σεζόν (2025-2026) στην Α' κατηγορία.
29/05 @ 15:38
Μετά τις σκέψεις του Γιώργου Κούμα για αποχώρηση από την ΚΟΠ, τότε θα πρέπει εντός ενός μηνός να γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση και τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της να υποβληθούν οι υποψηφιότητες.
28/05 @ 21:56
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.
28/05 @ 20:57
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
28/05 @ 20:48
Εδώ και αρκετές μέρες η ιστοσελίδα μας, έδωσε πληροφορίες για πιθανή παραίτηση του Γιώργου Κούμα.
BEST OF THEMASPORTS