Τέτοια σταθερότητα απλά την θαυμάζεις
Η Πάφος παίζει ασταμάτητα από το καλοκαίρι αλλά δεν την σταματάει κανείς
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μάλιστα, η ΚΟΠ όρισε τα παιχνίδια σε τρεις συνεχόμενες μέρες, προκαλώντας τη δυσαρέσκεια των υπευθύνων του νέου γηπέδου Λεμεσού.
Πιο συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο 24/02 (18:00), η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΖ για την 1η αγωνιστική του Β' γκρουπ και την Κυριακή 25/02 (19:00) για την πρεμιέρα του Α' γκρουπ, ο Άρης θα κοντραριστεί είτε με την Ομόνοια, είτε με την Πάφο.
Το... παζλ συμπληρώνεται τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου (19:00), όταν ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί τη Δόξα ή τον Οθέλλο για το Β' γκρουπ!
Ο ορισμός των αγώνων της πρεμιέρας της Β' φάσης προκάλεσε λοιπόν τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του νέου γηπέδου Λεμεσού, η οποία εκφράστηκε στον επίσημο λογαριασμό του σταδίου «Αλφαμέγα» στα social media με το πιο κάτω ποστάρισμα: