Ρεάλ: Ο Εμπαπέ έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τους μερένγκες σύμφωνα με τη MARCA

Ρεάλ: Ο Εμπαπέ έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τους μερένγκες σύμφωνα με τη MARCA

Ειλημμένη θεωρείται στην Ισπανία η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ, με τη MARCA να αναφέρει σε ότι ο Γάλλος σταρ έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο θα έχει διάρκεια για πέντε χρόνια.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ το καλοκαίρι του 2023 αποφάσισε να μείνει και να ανανεώσει στην Παρί, όμως έπειτα από έναν χρόνο η Ρεάλ έχει ανοίξει την αγκαλιά της για να τον υποδεχτεί.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε κι ο Γάλλος σταρ είναι έτοιμος να φορέσει τα "λευκά" σε μόλις 133 ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA τη Δευτέρα (19/02) έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με τους "μερένγκες", το οποίο θα έχει διάρκεια πέντε σεζόν, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα η συμφωνία έκλεισε στις αρχές Φεβρουαρίου και από την 1η Ιουλίου ο 25χρονος θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ρεάλ, κάτι που γνωρίζει κι ο πρόεδρος της Παρί από την περασμένη Τρίτη (13/02), όταν συναντήθηκε με τον Εμπαπέ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ακόμα, ότι ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης προσπάθησε να αποκτήσει τον Γάλλο σταρ, όμως το περιβάλλον του παίκτη ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη δεσμευτεί με τη Ρεάλ.

 

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Π. Ανδρέου: «Είναι στο χέρι μας να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει»

Π. Ανδρέου: «Είναι στο χέρι μας να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει»

Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πολωνική Ρακόφ, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Conference League.