Πόλυς Χαραλάμπους

Μερικές εκατοντάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, χωρίς να φοράνε τα κασκόλ και τις φανέλες της ομάδας τους, αποφάσισαν να πάνε να δουν δια ζώσης, στην χθεσινή αναμέτρηση με την Δόξα στην Περιστερώνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κατέκλυσαν την κεντρική κερκίδα του γηπέδου, γεγονός που «έπαιξε» σε όλα τα ΜΜΕ.

Κάποιοι διερωτούνται πως γίνεται, αφού υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης φιλοξενούμενων οπαδών, να πηγαίνουν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στην Περιστερώνα.

Εμείς λέμε και τι… έγινε; Από την στιγμή που ήταν σωστή η συμπεριφορά τους, δεν θεωρούμε ότι υπάρχει λόγος να γίνεται μεγάλη συζήτηση.

Κόβοντας το εισιτήριο τους, δεν έγραφε πάνω στο μέτωπο τους, ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας, θέλησε να αξιοποιήσει το ότι αντιμετώπιζαν εμπορικό αντίπαλο. Με διάφορους τρόπους, φρόντισε να στείλει το μήνυμα προς τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ «ελάτε και σας περιμένουμε».

Μάλιστα στο ημίχρονο, είχε κάμει και ανάρτηση στα Σόσιαλ Μήντια, ότι το εστιατόριο δίπλα από το γήπεδο, θα ήταν ανοικτό μετά την λήξη του αγώνα…  

Υ.Γ. Αν υπήρχαν κι άλλα «εμπορικά» ματς στην Περιστερώνα, στη συνέχεια της σεζόν, είμαστε σίγουροι ότι ο «Καραβίδας» θα εφάρμοζε την ίδια τακτική.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ούτε οι σούπερ αντι-ΑΠΟΕΛίστες δεν το αμφισβητούν!  -ThemaSports
12/05 @ 09:31

Ούτε οι σούπερ αντι-ΑΠΟΕΛίστες δεν το αμφισβητούν!

Παραμένουν μεθυσμένοι στον ΑΠΟΕΛ, ύστερα από την… επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής «δουλειάς». Καταφέρνοντας να πάρουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος, μετά από 5 χρόνια στον εξώστη του οικήματος στην καρδιά της Λευκωσίας!

Πληγώνει πολύ η απώλεια στο «photo finish»… -ThemaSports
12/05 @ 08:57

Πληγώνει πολύ η απώλεια στο «photo finish»…

Θα χρειαστούν μέρες στην ΑΕΚ να χωνέψουν το ότι έχασαν το πρωτάθλημα στο «φώτο φίνις». Το ότι δέχονται συγχαρητήρια από παντού, ότι ήταν άξιος αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ, αμφιβάλλουμα κατά πόσον λειτουργεί ως «καταπραϋντικό» για την πίκρα και την στεναχώρια που νιώθουν…

Απόδειξη ο Μεντιλίμπαρ! Χωρίς κόουτς-αλεπού δεν πας πουθενά… -ThemaSports
10/05 @ 08:16

Απόδειξη ο Μεντιλίμπαρ! Χωρίς κόουτς-αλεπού δεν πας πουθενά…

Αμέσως μετά τον επικό διπλό θρίαμβο επί της Άστον Βίλα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ρωτήθηκε από τον συνάδελφο της Cosmote Tv, κατά πόσον πίστευε σε πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Κόνφερενς Ληγκ, πριν τρεις μήνες όταν «μπάρκαρε» για πρώτη φορά στο ερυθρόλευκο λιμάνι.

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ