Ο... ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Γιώργος Εφραίμ

Ο... ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ Γιώργος Εφραίμ

Ήρθε από τον πάγκο σε ένα ματς που έδειχνε να στραβώνει για τον ΑΠΟΕΛ και έδωσε πολλές βοήθειες ο Γιώργος Εφραίμ.

Με τον ΑΠΟΕΛ να δυσκολεύεται αρκετά να διασπάσει την άμυνα της Δόξας ο Σα Πίντο έριξε στο ματς τον Εφραίμ μαζί με τους Ντονγκαλά και Τομανέ και ο Κύπριος εξτρέμ ήταν ένας από τους λόγους που ήρθε η δύσκολη και στενή νίκη με 0-1.

Στο 57ο λεπτό μπήκε, στο 62ο σέρβιρε με εκτέλεση φάουλ το γκολ στον Κονσταντίνοφ ενώ στο 69' λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ όμως ο Κυριάκου έκανε μεγάλη απόκρουση στο δυνατό πλασέ του.

Μπορεί να μην θεωρείται βασικός παίκτης πλέον όμως ο 34χρονος άσος όποτε μπει στο γήπεδο δείχνει πόσο σημαντικός και ποιοτικός παίκτης είναι για το σύνολο του Σα Πίντο.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μια στη χάση, μια στη φέξη… Το ίδιο σκηνικό

Μια στη χάση, μια στη φέξη… Το ίδιο σκηνικό

Δεν μας ξάφνιασε η απάντηση που έδωσε ο Άρτσομ Ρατσκόφ, στο ερώτημα που του θέσαμε στη συνέντευξη τύπου, αν σκέφτεται να αναλάβει (πρακτικά) την ευθύνη, για το ότι η ομάδα του, είναι μια στην… χάση, μια στην φέξη.