Πέντε ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται στο όριο καρτών ενόψει του αγώνα με την Δόξα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αν κάποιος από αυτούς δεχθεί κίτρινη κάρτα, θα εκτίσει την ποινή του στην 1η ή 2η αγωνιστική των πλέι-οφ, ενώ με την έναρξη της δεύτερη φάσης οι κάρτες μηδενίζονται για κάθε ποδοσφαιριστή.
Στο όριο είναι οι Φαουάζ, Τομανέ, Σούσιτς, Τσεμπάκ, Μαρκίνιος.
Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 6.08μ στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στον Βόλο, και έγινε ο 4ος άλτης του επί κοντώ όλων των εποχών.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/08 @ 17:06
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ.
01/08 @ 23:36
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ στο Ζλάτιμπορ και η αποστολή της ομάδας επιστρέφει στη βάση της το Σάββατο (2/8). Μάλιστα οι Σέρβοι στόλισαν την πλατεία της πόλης στα χρώματα του ΑΠΟΕΛ με συνοδεία τον ύμνο της.
01/08 @ 16:27
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ.
01/08 @ 09:44
Παίκτης του ΑΠΟΕΛ και με τη βούλα είναι πλέον ο Φραντς Μπρόρσον, αφού οι «γαλαζοκίτρινοι» ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί την απόκτηση του!
31/07 @ 19:22
Ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με την προπώληση να φτάνει τις 3000.
31/07 @ 18:10
Ισοπαλία χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ επί σερβικού εδάφους με αντίπαλο την FC Baniyas από τα ΗΑΕ.
BEST OF THEMASPORTS