Γιάννης Ιωάννου

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα (17/02) την προετοιμασία της για το αυριανό (18/02, 19:00) τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη για την 26η αγωνιστική, με το μυαλό όμως να βρίσκεται στο εξ αναβολής ντέρμπι κυπέλλου κόντρα στον Απόλλωνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (21/02, 19:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι η ΑΕΛ θα είναι... αδιάφορη στον αυριανό αγώνα, κάθε άλλο. Θα κυνηγήσει τη νίκη όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια της, που θα είναι η πρώτη της κόντρα σε ομάδα της εξάδας, για να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον αγώνα της χρονιάς... μέχρι τον επόμενο!

Για να υπάρξει φυσικά επόμενος, θα πρέπει η ομάδα του Αλέξη Γαρπόζη να πάρει τη νίκη-πρόκριση για τους «8», εκεί όπου θα κοντραριστεί με με την ΑΕΚ σε μονό παιχνίδι στο «Αλφαμέγα»...

Στους «κίτρινους» πάντως, υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για πρόκριση, όμως ξέρουν πολύ καλά πως αυτό το ματς είναι όλη η χρονιά και για τον Απόλλωνα μετά την αποτυχία του στο πρωτάθλημα και θα πάνε σε αυτή τη μάχη ως αουτσάιντερ. Αλλά με πίστη στις δυνατότητες τους και αυτοπεποίθηση, απόρροια των τελευταίων θετικών εμφανίσεων.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Κύπριος τεχνικός θα «ανακατέψει την τράπουλα» στο αυριανό παιχνίδι για να φρεσκάρει την ομάδα του, αλλά και για να δώσει ανάσες σε παίκτες-«κλειδιά», όπως έκανε και στο ματς με την ΑΕΚ. Ενδεχομένως να δοκιμάσει και κάποια πράγματα που έχει στο μυαλό του στο τακτικό κομμάτι κυρίως, για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ και τον κόσμο της ο Κυριάκου - «Δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη μέρα...»-ThemaSports
03/07 @ 17:47

Αποχαιρέτησε την ΑΕΛ και τον κόσμο της ο Κυριάκου - «Δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη μέρα...»

Με ανάρτηση του στα social media o 21χρονος Κύπριος τερματοφύλακας, Μιχάλης Κυριάκου, αποχαιρέτησε την ΑΕΛ και στον κόσμο της.

Λεβέντης: «Έρχονται ευχάριστα για τον κόσμο μας» – Ενδιαφέρον για 4 ποδοσφαιριστές-ThemaSports
03/07 @ 13:07

Λεβέντης: «Έρχονται ευχάριστα για τον κόσμο μας» – Ενδιαφέρον για 4 ποδοσφαιριστές

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Νικόλας Λεβέντης, μίλησε στον Supersport 104.0.

Εκτός έδρας στην πρεμιέρα η ΑΕΛ; Τι πιο σύνηθες!-ThemaSports
03/07 @ 12:53

Εκτός έδρας στην πρεμιέρα η ΑΕΛ; Τι πιο σύνηθες!

Για πολλοστή φορά, η ΑΕΛ κληρώθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να αγωνιστεί εκτός έδρας, κάτι που μόνο απαρατήρητο δεν περνάει στα ΑΕΛίστικα στέκια!

Σε προχωρημένες επαφές με Βραζιλιάνο πορτιέρο για να... μπαρκάρει Λεμεσό!-ThemaSports
03/07 @ 09:30

Σε προχωρημένες επαφές με Βραζιλιάνο πορτιέρο για να... μπαρκάρει Λεμεσό!

Ο κύβος ερρίφθη για τον νέο... «φύλακα άγγελο» της ΑΕΛ!

Ενδιαφέρον ΑΕΛ για Ρόμαντσουκ-ThemaSports
01/07 @ 14:35

Ενδιαφέρον ΑΕΛ για Ρόμαντσουκ

Την περίπτωση του 24χρονου (16/12/1999) Ουκρανού κεντρικού αμυντικού Αλεξάντερ Ρόμαντσουκ κοιτάζουν στην ΑΕΛ.

Τα τριπλάσια από τον βασικό χορηγό και οι τιμές των διαρκείας…-ThemaSports
01/07 @ 09:10

Τα τριπλάσια από τον βασικό χορηγό και οι τιμές των διαρκείας…

Την Πέμπτη προγραμματίζεται η συνέντευξη τύπου για παρουσίαση των καρτών διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως πληρορούμαστε οι τιμές θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρσι, κάποια αύξηση θα υπάρχει σε μια κατηγορία που είναι για ανθρώπους με… σχετική οικονομική επιφάνεια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ