Παναθηναϊκός: Έφεση για Μπακασέτα

Παναθηναϊκός: Έφεση για Μπακασέτα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχωράει στην κατάθεση έφεσης για να μειωθεί η ποινή του Τάσου Μπακασέτα.

Τάισον και Μπακασέτας αποβλήθηκαν στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσουν και τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, εκτός από τα προσεχή παιχνίδια πρωταθλήματος. 

Οι Πράσινοι ωστόσο θα προχωρήσουν στην κατάθεση έφεσης για να μειωθεί η ποινή του και να εκτίσει μόνο στο σαββατιάτικο ματς με τη Λαμία. 

Σε ανάλογη κίνηση θα προχωρήσει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ρίσκαρε, αγχώθηκε, αλλά νίκησε η Ίντερ - Πάλι ο Φρατέζι έκανε τη διαφορά για τη Λάτσιο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Ρίσκαρε, αγχώθηκε, αλλά νίκησε η Ίντερ - Πάλι ο Φρατέζι έκανε τη διαφορά για τη Λάτσιο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο αποτελεσματική, πέρασε αγχωτικές στιγμές, αλλά έκανε το 2x2 η Ίντερ φεύγοντας από την έδρα της Κάλιαρι με το 1-0. Ίδιο σκορ, ξανά με Φρατέζι η Λάτσιο κόντρα στην Τζένοα.