Δηλώσεις στο Σούπερ σπορτ ΦΜ έκανε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου ο οποίος αναφέρθηκε στο αποψινό ντέρμπι κορυφής αλλά και για την μάχη του τίτλου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η άποψή του για το ντέρμπι κορυφής και την μάχη του τίτλου: «Ο Άρης είναι η πιο κάθετη ομάδα του πρωταθλήματος, παίζει με παίκτες που μεσοεπιθετικά είναι γρήγοροι, δεν σκέφτονται πολύ πως θα οργανωθούν ιδίως όταν δεν παίζει ο Κακόριν. Χάρη στο ταλέντο τους, αφού έχουν και την ικανότητα να σκοράρουν, παίρνουν συνήθως τα αποτελέσματα. Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ έστω και με διαφορετικά χαρακτηριστικά, έστω και αν αμφισβητήθηκε στα αρχικά στάδια του πρωταθλήματος, έχει επιθετική ικανότητα. Διαθέτει την πρώτη επίθεση και την πρώτη άμυνα. Φαίνεται μέσα από τον συντελεστή των τερμάτων των δύο ομάδων, οι δύο ομάδες να είναι κοντά. Και μετά είναι η Πάφος. Η ΑΕΚ είναι πίσω από συντελεστή τερμάτων, αλλά είναι μέσα στις πιο δυνατές ομάδες. Άρα το συμπέρασμά μου, είναι πως δεν έχει σημασία αν είσαι πιο δυνατός σε ένα σημείο και πιο αδύνατος σε άλλος. Σημασία έχει να είσαι φορμαρισμένος στην τελική φάση, για να καταφέρεις να πετύχεις του στόχους σου. Κάτι που έκανε πέρσι ο Άρης και δεν το έκανε ο ΑΠΟΕΛ. Ελπίζω αυτό που έπαθε πέρσι ο ΑΠΟΕΛ να μην το πάθει και φέτος για τον ίδιο λόγο. Ανησυχώ, γιατί ο λόγος που χάσαμε το πρωτάθλημα πέρσι δεν διορθώθηκε. Γίναμε πιο αποτελεσματικοί σαν ομάδα, αλλά ο λόγος που χάσαμε τον τίτλο πέρσι είναι γιατί ο κεντρικός επιθετικός διάδρομος δεν μας δίνει τα γκολ που χρειάζονται. Μέχρι αυτή τη στιγμή η ομάδα φαίνεται καλύτερη από πέρσι, με μεγαλύτερη αξιοπιστία. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και πιθανόν να αλλάξουν πολλά μετά από τον σημερινό αγώνα. Αν υπάρξει νικήτρια θα πάρει αυτοπεποίθηση και δεν θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Κάποιες φορές ναι λειτουργεί και αντίθετα».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΕΛ: Και επίσημα στην εποχή Γκαγιέγο-ThemaSports
17/05 @ 14:14

ΑΠΟΕΛ: Και επίσημα στην εποχή Γκαγιέγο

Στην εποχή του Νταβίντ Γκαγιέγο μπήκε και επίσημα ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή μέχρι τον Μάιο του 2025.

Κβίλι: «Κλωτσά» το τρελό πακέτο του Άρη; -ThemaSports
17/05 @ 08:04

Κβίλι: «Κλωτσά» το τρελό πακέτο του Άρη;

Το προηγούμενο διήμερο, όλες οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο Κβιλιτάια, λέει "ναι" στο κάλεσμα του Άρη και στο «τρελό πακέτο» οικονομικής προσφοράς που του έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ισπανικό μοντέλο-ThemaSports
16/05 @ 22:00

Ισπανικό μοντέλο

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να μπει σε μία νέα εποχή για πρώτη φορά στην ιστορία του

Γέλια Ντονγκαλά και δυσαρέσκεια Μπεν για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.: «Πως είναι δυνατόν;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/05 @ 09:11

Γέλια Ντονγκαλά και δυσαρέσκεια Μπεν για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.: «Πως είναι δυνατόν;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Ντονγκαλά και Μπεν, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στα social media για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 21:24

ΚΒΙΛΙΤΑΙΑ στο {TS}: «Είναι πολύ σημαντικό που κατακτήσαμε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δηλώσεις στην κάμερα του ThemaSports έκανε ο ποδοσφαιριστής του πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ, Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος είναι παρών στην αποψινή εκδήλωση για τα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023-2024.

Μαρκίνιος μέχρι το 2028-ThemaSports
15/05 @ 12:00

Μαρκίνιος μέχρι το 2028

Για πάντα στον ΑΠΟΕΛ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Μαρκίνιος

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ