Ανακοίνωση από την ΠΑΕΕΚ:

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Αφιέρωμα στον Άγιο Αμβρόσιο Κερύνειας📣

Η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την έναρξη της εκστρατείας "Γνωρίζω την Κερύνεια" το Σάββατο 17.02.2024.

Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας, η ΠΑΕΕΚ Κερύνειας σε συνεργασία με οργανωμένα σύνολα θα αφιερώνει κάθε εντός έδρας αγώνα της σε ένα χωριό, κοινότητα ή Δήμο της κατεχόμενης επαρχίας μας.

Στους αγώνες αυτούς θα πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας και θα παραδίδονται εδέσματα βάση των παραδόσεων που χαρακτήριζαν την κάθε κοινότητα μέχρι τη μαύρη μέρα της εισβολής.

Διατηρώντας τη φλόγα της επιστροφής ζωντανή και προστατεύοντας τα έθιμα και τις μνήμες των κοινοτήτων μας, η εκστρατεία αυτή έχει σκοπό να αναβιώσει τις μνήμες για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Κάνουμε αρχή με την κοινότητα του Αγίου Αμβροσίου το ερχόμενο Σάββατο 17/02/2024 στον "εντός έδρας" αγώνα της ομάδας μας. Η εκδήλωση ξεκινά στις 13:00 όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να αναβιώσουν τις μνήμες της κατεχόμενης κοινότητας μέσω της έκθεσης φωτογραφίας και των ενημερωτικών τρίπτυχων φυλλαδίων.

Επίσης, νεαρά παιδιά με καταγωγή από τον Άγιο Αμβρόσιο θα συνοδεύουν τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, η είσοδος για τους ΑγιοΑμβροσίτες θα είναι δωρεάν ενώ θα τους παρέχονται παστά χρυσόμηλα - ένα έδεσμα που χαρακτήριζε τον Άγιο Αμβρόσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 99616690.

Συνδιοργανωτές τις εκδήλωσης:
Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Αμβροσίου
Σωματείο Ελεύθερος Άγιος Αμβρόσιος
Αθλητικός Πολιτιστικός Όμιλος Αγίου Αμβροσίου».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Νομίζω ο ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα, αν παίζει για δύο αποτελέσματα»-ThemaSports
26/04 @ 13:32

«Νομίζω ο ΑΠΟΕΛ έχει το πλεονέκτημα, αν παίζει για δύο αποτελέσματα»

Ο τεχνικός της ΠΑΕΕΚ, Βασίλης Βούζας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ