Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο επιθετικός την ΕΝΠ Μιχάλης Χραλάμπους, ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας του στην Β' κατηγορία, για το δύσκολο πρωτάθλημα αλλά και την δική του φειτνή εξαιρετική παρουσία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της. Πρώτος στόχος είναι η άνοδος και μετά γιατί όχι να μην πάρουμε το πρωτάθλημα, είμαστε στην 1η θέση και δικαιούμαστε να το πιστεύουμε».

«Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, είναι μαραθώνιος. Περάσαμε δύσκολη περίοδο, όμως με την άφιξη του νέου προπονητή κάναμε ένα σερί 7 ματς αήττητοι και από εκεί και πέρα έχουμε μια σταδιακή ανοδική πορεία».

Για το ματς με την ομάδα του Ύψωνα: «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ο Ύψωνας έχει στόχο την άνοδο. Είναι ένα παιχνίδι «κλειδί», αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα μείνει αρκετά πίσω ο αντίπαλος, χωρίς να σημαίνει για μας ότι τελείωσε κάτι, θα πρέπει να συνεχίσουμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτές οι δύο αγωνιστικές είναι σημαντικές και πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα».

Για τη δική του παρουσία: «Η αλήθεια είναι ότι κάνω μια πολύ καλή χρονιά, κάνω την καλύτερη μου χρονιά πιστεύω και την πιο παραγωγική. Στην ομάδα υπάρχει μία υγεία, στα αποδυτήρια είναι πολύ καλά τα πράγματα και αυτά με βοηθούν και εμένα να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για την καριέρα του: «Ξεκίνησα από τον Εθνικό μετά πήγα στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ. Πήγα και ένα χρόνο Πορτογαλία, ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, μπορεί να μην πήρα τα λεπτά που ήθελα, όμως με βοήθησε στο να ωριμάσω. Μετά αγωνίστηκα στην Αναγέννηση για τρεις χρονιές, είχα καλή παρουσία, πήρα μετά μεταγραφή στον Εθνικό, πήραμε την άνοδο και τώρα είμαι στην ΕΝΠ, νομίζω ήταν σωστή η επιλογή μου».

Για το αν θα παραμείνει στην ΕΝΠ: «Ναι ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την ΕΝΠ, είναι σημαντικό για μένα αυτό. Η ΕΝΠ πρέπει να είναι στην Α’ Κατηγορία, είναι ομάδα της Α’ Κατηγορίας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος-ΕΝΑΔ στο φινάλε της Β' Κατηγορίας-ThemaSports
28/04 @ 11:40

Π.Ο. Αχυρώνας Ονήσιλος-ΕΝΑΔ στο φινάλε της Β' Κατηγορίας

Με την αναμέτρηση ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος - ΕΝΑΔ ολοκληρώνεται σήμερα και το στο δεύτερο όμιλο του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

Β' κατηγορία: Οι ορισμοί των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής σε Α' και Β' Όμιλο-ThemaSports
25/04 @ 16:45

Β' κατηγορία: Οι ορισμοί των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής σε Α' και Β' Όμιλο

Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές των αγώνων της 14ης αγωνιστικής που θα διεξαχθούν στις 26, 27 και 28 Απριλίου 2024 για τη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

Την Παρασκευή ο αγώνας Ερμής-Π.Ο. Ξυλοτύμπου, το Σάββατο Διγενής-Ακρίτας-ThemaSports
24/04 @ 14:26

Την Παρασκευή ο αγώνας Ερμής-Π.Ο. Ξυλοτύμπου, το Σάββατο Διγενής-Ακρίτας

Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ, ότι εγκρίθηκε κοινό αίτημα των διαγωνιζομένων ομάδων και ο αγώνας Ερμής Αραδίππου-ΠΟ Ξυλοτύμπου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 26.04.2024.

Β' Κατηγορία - Β' Όμιλος: Στις 20 Απριλίου η προτελευταία αγωνιστική -ThemaSports
17/04 @ 16:29

Β' Κατηγορία - Β' Όμιλος: Στις 20 Απριλίου η προτελευταία αγωνιστική

Στην 13η αγωνιστική μπαίνει το στο δεύτερο όμιλο του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας και σύμφωνα με τον της ΚΟΠ όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 Απριλίου και ώρα 16:30.

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα στιγμιότυπα από τους αγώνες Αγία Νάπα-Ομόνοια Αρ. και ΕΝΠ-Ύψωνας-ThemaSports
14/04 @ 15:14

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τα στιγμιότυπα από τους αγώνες Αγία Νάπα-Ομόνοια Αρ. και ΕΝΠ-Ύψωνας

Δείτε στο πιο κάτω video τα τέρματα που σημειώθηκαν στους αγώνες της 12ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας που έγιναν το Σάββατο 13 Απριλίου.

Β' Κατηγορία: Δείτε τα τέρματα των χθεσινών αναμετρήσεων για τη 12η αγωνιστική του Α' Ομίλου (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
14/04 @ 10:47

Β' Κατηγορία: Δείτε τα τέρματα των χθεσινών αναμετρήσεων για τη 12η αγωνιστική του Α' Ομίλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, τα τέρματα που σημειώθηκαν στους αγώνες της 12ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας που έγιναν το Σάββατο 13 Απριλίου:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ