Με ένα γκολ κλάσης από τoν Μπραΐμ Ντίαθ και μια σειρά επεμβάσεων του Λούνιν η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από την Λειψία (0-1) και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με πίεση πολύ ψηλά και… 300% ένταση μπήκε στο ματς η Λειψιά και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην Ρεάλ, που έκανε ώρα να προσαρμοστεί. Νωρίς-νωρίς γκολ του Σέσκο για τους γηπεδούχους ακυρώθηκε με ένα οφσάιντ που δεν φάνηκε από καμία κάμερα και ο Σλοβένος επιθετικός που, έκανε καταπληκτικό ημίχρονο, νικήθηκε στιγμές μετά από τον εξαιρετικό, Λούνιν. Οι Γερμανοί έμειναν με το πόδι στο γκάζι στη συνέχεια αλλά τα σουτ ων Χένρικς και Σέσκο δεν βρήκαν στόχο. Όταν η Λειψιά δεν μπορούσε πια να παίζει στα κόκκινα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, αν και δεν απέφυγε τα λάθη, πάτησε καλύτερα, κράτησε περισσότερη ώρα την μπάλα και δεν χαλάστηκε καθόλου να πάει με 0-0 στα αποδυτήρια αφού σε 45 λεπτά δεν είχε φάση.

Και στην τελική, όταν είσαι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν χρειάζεται να έχεις και πολλές φάσεις. Και αυτό αποδείχθηκε με τον πιο σαφή τρόπο στο 49’ όταν ο Μπραΐμ Ντίαθ πήρε από τον Καρβαχάλ στα δεξιά και αφού απέφυγε τρεις αντιπάλους με εκπληκτικό αριστερό πλασέ στο παραθυράκι άνοιξε το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα η Λειψία είχε διπλή ευκαιρία αλλά ο Λούνιν απέκρουσε πρώτα τη σουτάρα του Όλμο και στη συνέχεια το πλασέ του Σέσκο και η Ρεάλ βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 64’ αλλά στην κόντρα ο Ροντρίγκο σούταρε ψηλά μετά την πάσα του Βινίσιους.

Τα πράγματα πλέον ήταν πολύ πιο εύκολα απ’ ότι στο πρώτο μέρος για τους Merengues, που είχαν δοκάρι στο 72’ με το πλασέ του Βινίσιους στην κόντρα έπειτα από προσπάθεια τους Ντίαθ. Παρά το γεγονός αυτό η δουλειά δεν είχε γίνει και χρειάστηκε να την τελειώσει ο MVP του ματς, Λούνιν, ο οποίος στο 81’ απέκρουσε το σουτ του Σίμονς, στο ίδιο λεπτό έβαλε τεράστιο stop στον Σέσκο σε τετ-α-τετ και στο 85’ είχε την απάντηση και στο σουτ του Αϊνταρά διατηρώντας το 0-1 μέχρι το φινάλε.

Λειψία (Μάρκο Ρόζε): Γκουλάσι, Σιμακάν, Κλόστερμαν, Όρμπαν, Ράουμ, Χένρικς, Σλάγκερ, Σίμονς, Όλμο, Οπεντά, Σέσκο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ, Τσουαμπενί, Νάτσο, Μεντί, Κροος, Καμαβίνγκα, Βαλβέρδε, Ντίαθ, Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Sdna.gr

 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!-ThemaSports
20/05 @ 23:53

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!

Γύρισε από την... κόλαση και με τρία τέρματα σε διάστημα οκτώ λεπτών (από το 76' στο 84'), η Γιουβέντους έφυγε όρθια μετά από «ομηρική» μάχη στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα» με αντίπαλο την Μπολόνια (3-3)!

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 23:11

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός σταθμός για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή Νιλ Λένον.

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!-ThemaSports
20/05 @ 21:20

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους».

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!-ThemaSports
20/05 @ 20:07

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!

Κάποτε ο Κλοπ είχε πει για αυτόν πως «δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος εάν θέλει να σε σκοτώσει». Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι, τι καριέρα ονειρεύεται να κάνει στο ποδόσφαιρο, θα σου απαντήσει «σαν του Σωκράτη». Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά... για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του!

Mister, you’ll never walk alone-ThemaSports
20/05 @ 21:04

Mister, you’ll never walk alone

Αγαπήθηκε, Λατρεύτηκε, Αποθεώθηκε!

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ