Αργίες 2026: Δεν είναι μόνο το Πάσχα - Έρχεται πολύ σύντομα τριήμερο και ίσως να μην το προσέξατε
Οι αργίες της 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου έφυγαν και είμαστε μια ανάσα πριν από τις ημέρες του Πάσχα.




Στις επαναληπτικές αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης, η ΑΕΚ πέρασε με δεύτερη νίκη και η ΑΕΛ απέκλεισε την Ομόνοια στην παράταση και έτσι οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο.
Η ΑΕΚ νίκησε με 10-1 στο Λευκόθεο τον ΑΠΟΕΛ και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 15-2.
Στο Σπύρος Κυπριανού μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που μεταδόθηκε από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ, η ΑΕΛ απέκλεισε την Ομόνοια Λευκωσίας με συνολικό σκορ 4-3.
Στην κανονική διάρκεια του αγώνα η Ομόνοια επικράτησε με 2-1, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα.
Στην παράταση η ΑΕΛ ισοφάρισε σε 2-2 με τον Σκαρπάρη και αυτό το γκολ αποδείχτηκε αρκετό για να της δώσει την πρόκριση.
Η αυλαία της φετινής διοργάνωσης άνοιξε με τον αγώνα της πρώτης φάσης όπου η ΑΕΚ απέκλεισε την Αραράτ με 3-1 στη Λάρνακα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις