Themasports team Παρότι βρέθηκε πολύ κοντά σε μία ακόμα γκέλα, η Τσέλσι κατάφερε να φύγει νικήτρια με 3-1 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, σκοράροντας δύο φορές στις καθυστερήσεις!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε η Τσέλσι.
Οι «μπλε» του Λονδίνου βρέθηκαν πολύ κοντά σε μία ακόμα γκέλα, στην έδρα της συμπολίτισσας Κρίσταλ Πάλας, βρέθηκαν να χάνουν από το 30', αλλά τελικά κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να επικρατήσουν με 3-1, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχαν στις καθυστερήσεις!
Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ποτσετίνο ο Γκάλαχερ, ο οποίος αφού ισοφάρισε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν και εκείνος που έφερε «τούμπα» το ματς στο 90'+1', πριν ο Έντσο Φερνάντες διαμορφώσει το τελικό 1-3!
Έτσι, η Τσέλσι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τις βαριές ήττες της κόντρα σε Λίβερπουλ και Γουλβς, ενώ η Πάλας παρέμεινε στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Τσέλσι να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με μπόλικη κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Αντιθέτως, ήταν η Κρίσταλ Πάλας εκείνη που απείλησε πρώτη στο 23’, όταν ο Πέτροβιτς μπλόκαρε με υπερένταση το σουτ του Ματετά, πριν πάρει το προβάδισμα στο 30’, όταν ο Λέρμα έκλεψε την μπάλα από τον Καισέδο και άνοιξε το σκορ με φανταστικό μακρινό σουτ, με την Τσέλσι να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 45’+1’, όταν ο Γκάλαχερ σούταρε με δύναμη λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χέντερσον.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθυστέρηση λόγω προβλήματος με την σύστημα ενδοεπικοινωνίας του διαιτητή, ενώ με την επανέναρξη (46’) οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1, με τον Γκάλαχερ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ στην κίνηση, μετά από σέντρα του Μελο Γκουστό. Στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν καταιγιστικός, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω και τις δύο ομάδες να πλησιάζουν το γκολ, πριν έρθει ο Γκάλαχερ να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο 90'+1, ενώ ο Έντσο Φερνάντες διαμόρφωσε το τελικό 1-3, στο 90'+4'.
Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:
Σάββατο (10/2)
Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον 2-0
(70', 85' Χάαλαντ)
Γουλβς-Μπρέντφορντ 0-2
(35' Νόργααρντ, 77' Τόνεϊ)
Λίβερπουλ-Μπέρνλι 3-1
(31' Ζότα, 52' Ντίας, 79' Νούνιες - 45' Ο' Σέι)
Λούτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1-3
(30' Άρτσερ, 36' ΜακΆτεϊ, 72' Βίνι Σόουζα)
Τότεναμ-Μπράιτον 2-1
(61' Σαρ, 90'+6' Τζόνσον - 16' πεν. Γκρος)
Φούλαμ-Μπόρνμουθ 3-1
(5' Ντε Κόρντοβα-Ρέιντ, 36', 52' Ροντρίγκο Μουνίθ - 50' Σένεσι)
Νότιγχαμ Φόρεστ-Νιούκαστλ 2-3
(26' Ελανγκά, 45' Χάντσον-Οντόι - 43' Σερ, 10', 66' Γκιμαράες)
Κυριακή (11/2)
Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ 0-6
(32' Σαλιμπά, 41' πέν., 63' Σακά, 44' Γκάμπριελ, 45'+2' Τροσάρ, 65' Ράις)
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2
(67' Λουίς - 17' Χόιλουντ, 86' ΜακΤόμινεϊ)
Δευτέρα (12/2)
Κρίσταλ Πάλας-Τσέλσι 1-3
(30' Λέρμα - 46', 90'+1' Γκάλαχερ, 90'+4' Έντσο Φερνάντες)
Το πρόγραμμα της επόμενης (25ης) αγωνιστικής:
Σάββατο (17/2)
Μπρέντφορντ-Λίβερπουλ (14:30)
Μπέρνλι-Άρσεναλ (17:00)
Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ (17:00)
Νότιγχαμ Φόρεστ-Γουέστ Χαμ (17:00)
Τότεναμ-Γουλβς (17:00)
Φούλαμ-Άστον Βίλα (17:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (19:30)
Κυριακή (18/2)
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον (16:00)
Λούτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)
Δευτέρα (19/2)
Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας (22:00)
sport-fm.gr
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα της αποψινής αναμέτρησης που διεξήχθη στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην Πάφο και τη Μονακό, για την 5η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/11 @ 17:57
Το SPORT24 συνομίλησε με τον ρεπόρτερ της MARCA, Μιγκέλ Άνχελ Λάρα, ο οποίος εξήγησε την αγωνιστική κατάσταση της Ρεάλ ενόψει της μάχης με τον Ολυμπιακό
26/11 @ 14:02
Εκτός δράσης για τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα μείνει ο Νεϊμάρ Τζούνιορ μετά τον νέο τραυματισμό του, στο δεξί γόνατο.
26/11 @ 11:55
Ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρει ότι η διοίκηση της Ρεάλ Μπέτις έχει θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Ίσκο, δίνοντάς του οκτώ εκατομμύρια τον χρόνο για να υπογράψει έως το 2028.
26/11 @ 10:56
Χαμός επικρατεί στο Βέλγιο, με την αδυναμία της εταιρίας που είχε αναλάβει να βρει παρόχους να αφήνει το εγχώριο πρωτάθλημα χωρίς τηλεοπτική κάλυψη και έσοδα!
26/11 @ 08:30
Δείτε το πρόγραμμα της βραδιάς για την 5η αγωνιστική της league phase του Champions League.
25/11 @ 22:03
Η FIFA ανακοίνωσε τα γκρουπ δυναμικότητας, ενόψει της κλήρωσης για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026!
BEST OF THEMASPORTS