Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας υποστηρίζει με ανακοίνωσή του, πως συνέβησαν τρομακτικά περιστατικά στον αγώνα της Γ΄ Εθνικής, απέναντι στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σοκάρει η ανακοίνωση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, σύμφωνα με την οποία οι οπαδοί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης είχαν ιδιαίτερα βίαιη συμπεριφορά, προς τα μέλη της ομάδας και τον διαιτητή, ο οποίος αναγκάστηκε να τους ζητήσει να χάσουν το παιχνίδι, ώστε να φύγουν όλοι ζωντανοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποσειδώνα Μηχανιώνας:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για όλα όσα έλαβαν χώρα πριν, κατά τη διάρκεια και στην ανάπαυλα της αναμέτρησης στην Κρηστώνη με αντίπαλο τον τοπικό ΠΑΟΚ!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή: Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο έφτασαν στην Κρηστώνη και από το πρώτο λεπτό ορισμένοι «τσάμπα μάγκες» ξεκίνησαν να βρίζουν χυδαία τις οικογένειες τους αλλά και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους. Οι παίκτες μας ούτε στιγμή δεν σκέφτηκαν να απαντήσουν ή να προβούν σε οτιδήποτε θα μεταφραστεί ως «πρόκληση».

Αυτοί οι τσάμπα μάγκες λοιπόν ψαχνόντουσαν για 45 λεπτά να βρουν την αφορμή για να ξεκινήσουν τις...ομορφιές τους! Άρχισαν ενορχηστρομένα να βρίζουν αισχρά και να τραμπουκίζουν τους ανθρώπους της ομάδας και τους συγγενείς των ποδοσφαιριστών, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησαν να χτυπούν τον πατέρα ενός εκ των ποδοσφαιριστών μας. Με την αστυνομία απούσα (!) ομάδα ατόμων κινήθηκε προς τον χώρο των αποδυτηρίων, εκεί όπου προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές μας, ενώ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΑΝ και ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ του φροντιστή μας.

Μετά από αυτό το γεγονός οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άκουγαν από τον διαιτητή Τσιλίκα της ΕΠΣ Καβάλας να τους υπενθυμίζει να χάσουν για να «φύγουμε όλοι ζωντανοί». Φυσικά στο 87' με ένα πέναλτι για γέλια και για κλάματα οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη, όμως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που μας ενδιαφέρει. Το σημερινό θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν έχει προηγούμενο, όμως έχουν ξανασυμβεί αντίστοιχες «ομορφιές» σε αυτό το γήπεδο. Η διοίκηση της ομάδας θα κινηθεί συντονισμένα προς την διαλεύκανση και εντοπισμό ΟΛΩΝ των ΥΠΑΙΤΙΩΝ για τα σημερινά έκτροπα στην ΖΟΥΓΚΛΑ της Κρηστώνης.

Ελπίζουμε μα δεν αισιοδοξούμε όλα όσα έζησε η ομάδα σήμερα να έχουν καταγραφεί από την παρατηρητή του αγώνα. Ο διαιτητής πάντως στο φύλλο αγώνα είδε μία ποδοσφαιρική κανονικότητα. Ήταν απλά μία Κυριακή. Τα σημερινά σκηνικά γυρνούν το ποδόσφαιρο δεκάδες χρόνια πίσω και επιβεβαιώνουν πως οι εποχές της «τσάμπα μαγκιάς» δεν έχουν περάσει.

Η βλακεία και η καφρίλα νίκησε ξανά... »

www.bnsports.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κεφάλαιο Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι ελληνικές «ρίζες», η... εκτόξευση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Παναθηναϊκός! -ThemaSports
06/05 @ 21:11

Κεφάλαιο Τζορτζ Μπάλντοκ: Οι ελληνικές «ρίζες», η... εκτόξευση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Παναθηναϊκός!

Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα του «τριφυλλιού» φαίνεται να είναι ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ένας ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε από χαμηλά, έφτασε στα «σαλόνια» της Premier League και αγωνίζεται εδώ και μία διετία με την Εθνική Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Επιστροφή στου Ρέντη για το ΚΑΥΤΟ 11ήμερο που θα κρίνει τη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη!-ThemaSports
06/05 @ 11:18

Ολυμπιακός: Επιστροφή στου Ρέντη για το ΚΑΥΤΟ 11ήμερο που θα κρίνει τη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ξανά από σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού, που μέσα σε 11 μέρες έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία.

Super League: Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, πώς θα μοιραστούν και πότε ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων-ThemaSports
06/05 @ 09:44

Super League: Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, πώς θα μοιραστούν και πότε ξεκινούν οι υποχρεώσεις των ομάδων

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα το ευρωπαϊκό «ταξίδι» των ελληνικών ομάδων τη νέα σεζόν...

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Μπάλντοκ!-ThemaSports
05/05 @ 19:41

Παναθηναϊκός: Στα πράσινα ο Μπάλντοκ!

Κίνηση ενίσχυσης του ελληνικού κορμού με βασικό παίκτη της εθνικής Ελλάδας και 83 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος πλάγιος αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη μετά τον Μαξίμοβιτς.

Euroclubindex: «Φαβoρί για το Conference League o Ολυμπιακός, η ΑΕΚ για τo πρωτάθλημα!»-ThemaSports
05/05 @ 21:48

Euroclubindex: «Φαβoρί για το Conference League o Ολυμπιακός, η ΑΕΚ για τo πρωτάθλημα!»

Με βάση το μοντέλο υπολογισμού της ιστοσελίδας «Euroclubintex» ο Ολυμπιακός είναι το πρώτο φαβορί και την κατάκτηση του Europa Conference League, ενώ η ΑΕΚ για τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Ελλάδας.

Απίθανο στατιστικό: Η ΑΕΚ τρέχει περισσότερο με την μπάλα στα πόδια της από Μπάγερν και Παρί!-ThemaSports
05/05 @ 21:06

Απίθανο στατιστικό: Η ΑΕΚ τρέχει περισσότερο με την μπάλα στα πόδια της από Μπάγερν και Παρί!

Βασικό στοιχείο της ΑΕΚ επί των ημερών του Ματίας Αλμέιδα είναι το τρέξιμο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, με στόχο την άμεση μετάβαση όταν η μπάλα είναι στο πόδια των παικτών, ενώ όταν δεν είναι η γρήγορη ανάκτηση που θα οδηγήσει σε κόντρα επίθεση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ