Ο «σατανάς του Facebook» και ο… άλλος Σωφρόνης (VIDEO)
Μας ξάφνιασε με την απάντηση που έδωσε ο Σωφρόνης Αυγουστή, όταν τον ρωτήσαμε αν υπάρχει περίπτωση να πάρουν άνεργο ποδοσφαιριστή.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ήταν 16 Ιανουαρίου όταν ο αγώνας κυπέλλου ανάμεσα σε Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ διακόπηκε λόγω ρίψης κροτίδας και που έφερε τον τραυματισμό του Γιώργου Παπαγεωργίου. Η δικαστική και πιο συγκεκριμένα ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης κατοχύρωσε τον αγώνα υπέρ της Νέας Σαλαμίνας με 3-0, κάτι που έφερε την αντίδραση του ΑΠΟΕΛ και να ασκηθεί έφεση κατά της απόφασης.
Πλέον σήμερα 12 Φεβρουαρίου ήρθε η στιγμή της μεγάλης απόφασης από τα πέντε μέλη του εφετείου έτσι ώστε να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι με αυτή την αναμέτρηση. Τέσσερα τα πιθανά σενάρια και σας τα παραθέτουμε πιο κάτω.
Αναλυτικά:
1) Επικύρωση της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή και διατήρηση των ποινών (κατακύρωση του αγώνα υπέρ της Νέας Σαλαμίνας με 3-0, αποκλεισμός του ΑΠΟΕΛ και επιβολή προστίμου)
2) Τροποποίηση της ποινής η οποία θα επιφέρει μείωση ή αύξηση της
3) Ακύρωση της απόφασης (δικαίωση του ΑΠΟΕΛ που επέβαλε την έφεση, αποφασίζοντας την επανάληψη του αγώνα)
4) Κακοδικία με την μεταφορά της υπόθεσης ξανά στον Αθλητικό Δικαστή για επανεξέταση