Σοκ: Νεκρός μαζί με τον προπονητή του σε δυστύχημα ο παγκόσμιος ρέκορντμαν του μαραθωνίου, Κέλβιν Κιπτούμ!

Σοκ: Νεκρός μαζί με τον προπονητή του σε δυστύχημα ο παγκόσμιος ρέκορντμαν του μαραθωνίου, Κέλβιν Κιπτούμ!

Τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έχασε ο 24χρονος Κενυάτης και παγκόσμιος ρέκορντμαν στον μαραθώνιο, Κέλβιν Κιπτούμ. Μαζί του «έφυγε» και ο προπονητής του, Ζερβέ Χακιζιμάνα.

Μια τραγική είδηση ήρθε στο «φως» της δημοσιότητας σκεπάζοντας με βαρύ πένθος τον χώρο του παγκόσμιου στίβου και όχι μόνο.

Όπως έγινε γνωστό, ο 24χρονος παγκόσμιος ρέκορντμαν στον μαραθώνιο, Κέλβιν Κιπτούμ, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, στο οποίο μάλιστα έχασε την ζωή του και ο προπονητής του, Ζερβέ Χακιζιμάνα!

Δυστυχώς, η τραγική είδηση επιβεβαιώθηκε και από την οικογένεια του αδικοχαμένου Κενυάτη αθλητή.

Ο Κιπτούμ, ο οποίος θεωρούταν ως ένα από τα μεγάλα φαβορί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, είχε σημειώσει χρόνο 2:00:35 στον μαραθώνιο του Σικάγο του 2023, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ (2:01:09) του θρυλικού συμπατριώτη του, Ελιούντ Κιπτσόγκε.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Κουλουράκια» στο Οβιέδο

«Κουλουράκια» στο Οβιέδο

Ρεάλ Οβιέδο και Μαγιόρκα έμειναν στο 0-0 στο ματς που άνοιξε τη 15η αγωνιστική της La Liga.