Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά το ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο την ΑΕΛ. 

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

«Ποτέ δεν ήμουν μακριά από την ομάδα, ήμουν κοντά παρά την τιμωρία μου. Το παλέψαν χωρίς έμενα οι παίκτες. Παίζαμε κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που τρέχει συνεχώς. Δυσκολευόμαστε πάντα σε αυτό το γήπεδο προσπαθήσαμε και δεχθήκαμε το γκολ από ένα στημένο. Χάνουμε τις νίκες στις λεπτομέρειες, δεχόμαστε εύκολα γκολ. Θέλω να έχουν συγκέντρωση οι ποδοσφαιριστές μου. 

Στο πρώτο μέρος ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με ένταση και μονομαχίες, πάλεψε η ΑΕΛ. Είχαμε πρόβλημα στην αρχή, δεν ήμασταν δημιουργικοί. Είχαμε υπομονή στην συνεχεία, κάναμε φάσεις σκοράραμε και το αξίζαμε. Δεν κερδίζουμε εδώ, η ΑΕΛ είχε κίνητρο κόντρα σε εμάς. Ελέγχαμε μετά τον αγώνα. Όταν δεν σου κάνουν φάση και δέχεται γκολ από στατική είναι πρόβλημα, επηρεάστηκαμε και χάσαμε τον έλεγχο. Προσπάθησα να κάνω αλλαγές, σκοράραμε και δεύτερο γκολ, θα το δω ξανά το γκολ γιατί ακυρώθηκε. Να προσέξουμε το γεγονός που μας κάνουν λίγες φάσεις και δεχόμαστε γκολ, ήθελαν οι παίκτες να κερδίσουν. Να επανέλθουμε στις νίκες με τον Άρη. Θα έχουμε μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση, συμβαίνει πάντα αυτό. Μας επηρεάζει. Είχαμε και απουσίες σήμερα, βλέπουμε την συνέχεια. 

Πάντα ήμουν κοντά στην ομάδα, απλά δεν ήμουν στον πάγκο. Δεν σχολιάζω τον διαιτητή. Θα έχουμε την ευκαιρία στα πλέι οφ να πάρουμε νίκη σε αυτό το γήπεδο. 

Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, θα υπήρξε ένταση από την αρχή.  Ξέραμε ότι θα έχουμε μια ομάδα που θα παλέψει πάνω στο λάθος μας. Είχαμε πρόβλημα στα πρώτα λεπτά δεν μπορούσαμε να είμαστε όσο δημιουργικοί θέλαμε. Στην συνέχεια είχαμε κίνηση, υπομονή, παίζαμε ανάμεσα στις γραμμές του αντιπάλου και από τα άκρα. Προηγηθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο και θεωρώ ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Με βάση την προϊστορία ξέραμε ότι δυσκολευόμαστε να κερδίσουμε εδώ. Η ΑΕΛ έχει γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Οι παίκτες της ΑΕΛ είχαν κίνητρο να παίξουν εναντίον μας, χωρίς άγχος.

Όταν δεν έχεις δεχθεί ευκαιρία μέχρι το γκολ, για μια ομάδα που θέλει να γίνει πρωταθλήτρια δεν μπορεί να κάνει αυτό το λάθος. Μας επηρέασε το γκολ, το παιχνίδι έγινε λίγο άναρχο. Προσπάθησα να φρεσκάρω την ομάδα με τις αλλαγές. Η ομάδα βελτιώθηκε, σκόραρε ένα γκολ, όπως το είδα θεωρώ ότι δεν ήταν οφσάιντ αλλά θα το δω καλύτερα.

Η αντίπαλος μας είχε ουσιαστικά δύο προσπάθειες εντός εστίας και αυτό πρέπει να προσέξουμε να μην μας στοιχίζει. Πρέπει να βελτιωθούμε σε αυτό.

Οι παίκτες προσπάθησαν.

Είμαστε μια ομάδα που θα έχει μια μέρα λιγότερης ξεκούρασης, αυτό συμβαίνει συχνά». 

Για την επιστροφή του στους πάγκους: «Ήταν κάτι νορμάλ για μένα. Εγώ ήμουν πάντα δίπλα στην ομάδα, η μοναδική διαφορά είναι ότι δεν καθόμουν στον πάγκο». 

Για το πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι στην επιστροφή τους στους πάγκους θα είναι διαιτητής αυτός που τον απέβαλε: «Δεν έχω να σχολιάσω κάτι». 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα... -ThemaSports
02/05 @ 15:44

Η μπηχτή του ΑΠΟΕΛ στην ΑΕΚ για το ματς του 2022 με Απόλλωνα...

Ο ΑΠΟΕΛ έριξε τα πυρά του προς Αστυνομία αλλά και την ΑΕΚ μετά την αρνητική απάντηση για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο στο ΓΣΠ.

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»-ThemaSports
02/05 @ 14:29

Καυστική ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ προς Αστυνομία και ΑΕΚ: «Λυπούμαστε για την επιλογή της...»

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του τοποθετήθηκε μετά την άρνηση της αστυνομίας στο αίτημα για παραχώρηση μέρους της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της-ThemaSports
02/05 @ 13:47

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Απάντησε αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ - Αναλυτικά η θέση της

Η αστυνομία με ανακοίνωση της ενημέρωσε για την απόφαση της να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του ΑΠΟΕΛ για παραχώρηση της Βόρειας κερκίδας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα-ThemaSports
01/05 @ 21:05

Με καθαρό μυαλό για το... ξέσπασμα

Τη στιγμή που εκκρεμεί η οριστική απόφαση με το θέμα της βόρειας κερκίδας στον «Αρχάγγελο» ασχολούνται αποκλειστικά με τον τελικό της 11ης Μαΐου.

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...-ThemaSports
01/05 @ 16:14

Ο πολύτιμος κύριος Ντονγκαλά...

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ντιεμερσί Ντονγκαλά, είναι αναμφίβολα από τους πολυτιμότερους παίκτες των «γαλαζοκιτρίνων» στο φετινό πρωτάθλημα και δικαιολογημένα είναι δεύτερος σε συμμετοχές, πίσω μόνο από τον τερματοφύλακα Μπέλετς που αγωνίστηκε και στα 35 παιχνίδια!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ