Πετά «λευκή πετσέτα» ο προπονητής της Χιρόνα για το πρωτάθλημα!

Πετά «λευκή πετσέτα» ο προπονητής της Χιρόνα για το πρωτάθλημα!

Με μια κουβέντα του ο προπονητής της Χιρόνα, Μίτσελ, ξέγραψε την ομάδα του από την υπόθεση τίτλος στην ισπανία.

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι κορυφής της La Liga o Μιγκέλ Άνχελ Σάντσεθ Μουνιόθ, κατά κόσμον Μίτσελ. Ο προπονητής της Χιρόνα αποδέχτηκε την καθολική ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το εμφατικό 4-0 του «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ο Μίτσελ κυριευμένος από άσχημα συναισθήματα ξεστόμισε βαριά κουβέντα. Θέτοντας ουσιαστικά την ομάδα του εκτός διεκδίκησης του τίτλου φέτος στην Ισπανία μετά το σημερινό αποτέλεσμα. Μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης ανέβηκε στους 61 βαθμούς με τη Χιρόνα να μένει στους 56 μετά από 24 αγωνιστικές στη La Liga.

Η επίμαχη δήλωση του προπονητή της Χιρόνα:

«Το πρωτάθλημά μας είναι η Μπέτις, η Σοσιεδάδ, η Μπιλμπάο, η Βαλένθια. Οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο δεν είναι, πρέπει να παλέψουμε για να παίξουμε στην Ευρώπη. Με τον μεγάλο στόχο μας να είναι η είσοδος στο Champions League»

Sportsking.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Επεισόδια στο ΑΕΚ Αρένα: Παρουσιάστηκε οικειοθελώς στην Αστυνομία ο 16χρονος που αναζητείτο

Επεισόδια στο ΑΕΚ Αρένα: Παρουσιάστηκε οικειοθελώς στην Αστυνομία ο 16χρονος που αναζητείτο

Εντοπίστηκε 16χρονος ο οποίος αναζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους. Η υπόθεση αφορά στα επεισόδια βίας που διαπράχθηκαν στην περιοχή του σταδίου ΑΕΚ Αρένα, στη Λάρνακα, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ Λάρνακας και Beitar Jerusalem, στις 23/07/2026.